Ger en de Méte René

Nederland    Genre(s): Covers - covers

Drie knotsgekke, hondsbrutale meiden en twee arrogante kerels nemen U mee naar de afgrond van de meest gezellige muziek die er bestaat. Let wel op dat het publiek helemaal niets te vertellen heeft, maar zich zal moeten aanpassen aan dit ludieke gezelschap.

De méte zijn gewoonweg de baas en zelfs hun twee muzikale ondersteuners zullen moeten zwichten voor hun dominerende en charmante uitstraling. Schrik zeker niet als U plots wordt meegenomen in hun brutaliteit en arrogantie terwijl U ongewild het middelpunt van de show wordt.

De meest schrijnende meezingers zullen de revue passeren en laat U niet betrappen op het fout meezingen van een tekst, dit wordt onmiddellijk door deze drie mondige dames en foute mannen afgestraft !!

Mega hits als o.a. Brandend zand, Hou je echt nog van mij Rockin' Billy, Daar bij de waterkant, Huilen is voor jou te laat, Paloma Blanca, De Vlieger, Patsy en vele andere tenenkrommende knallers zullen door dit illustere gezelschap worden gebracht. Zij maken in ieder geval van hun hart géén moordkuil en dagen U uit om dit muzikale meezingspektakel te aanschouwen.

OUDE OPTREDENS VAN Ger en de Méte René

  • 05 mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN Ger en de Méte René

Wij hebben geen informatie over komende shows van Ger en de Méte René. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.