Magic Fish

Magic Fish is een rockband die zijn wonderstamppot kruidt met snufjes funk, jazz, psychedelica, wereldmuziek, new wave en ze live serveert met een cocktail van bloed zweet en tranen! Kortom: sfeer in optima forma. De diversiteit aan muziekstijlen worden gebracht met een ongekende intensiteit en er wordt bij vlagen virtuoos gemusiceerd. Verwanten? Radiohead, King Crimson, Bowie, Nick Cave, Chopin meets Stevie Wonder.

Magic fish is het geesteskind van het fenomeen (citaat muziekblad Oor) én Music maker-award winnaar Rocco Ostermann, een excentrieke reus wiens gitaar volgens de jury van de grote prijs van Nederland af en toe uit zijn lijf schijnt te kronkelen, één als hij is met zijn instrument. Romantiek, dramatiek, agressie het is er!! en de spiertjes in Ostermann’s gezicht verraden precies wat er zich in hem en zijn muziek afspeelt. 'Dit lijkt niet echt, dit ís echt', schreef Music Maker.

Sinds de oprichting in the nineties heeft de band maar één ding voor ogen: pure muziek maken, zo puur als het leven zelf. Niets menselijks is hen vreemd… muzikaals ook niet. Dat bracht hen van Pinkpop naar Paradiso… van velerlei festivals tot tournee’s in Duitsland waar de illustere visjes als echte magiërs beschouwd worden.

OUDE OPTREDENS VAN Magic Fish

  • 23 - 24   aug
  • 30 mrt `13
  • 21 jan
  • 16 apr
  • 09 apr
  • 07 jan

KOMENDE OPTREDENS VAN Magic Fish

Wij hebben geen informatie over komende shows van Magic Fish. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Magic Fish

Live gezien door: