VERSLAG: Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live

Podiuminfo was aanwezig bij Noah Kahan in AFAS Live voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 9 foto's.

Bekijk de Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live foto's

VERSLAG: Janske van den Broek  

Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live

De Canadese folk-band Wild Rivers opent de avond met een akoestische versie van ‘Neon Stars’, gevolgd door ‘Wandering Child’ waarin de mooie samenzang van leadzangeres Devan Glover en zanger/gitarist Khalid Yassein prachtig samensmelten. Wild Rivers voelt als thuiskomen, alsof je een album uit je jeugd afspeelt en terugdenkt aan al je mooiste herinneringen. Als een warme deken, op deze koude winteravond. Het optreden staat als een huis en is een perfecte opwarmer voor de hoofact Noah Kahan.

Terwijl Noah Kahan op zijn social media eerder op de dag deelt dat hij een sinusinfectie heeft, is iedereen in de zaal opgelucht dat hij zijn optreden toch door laat gaan. Bij het openingsnummer ‘Northern Attitude’ is er nog niets te horen van deze sinusinfectie. Vol overgave opent Kahan, samen met zijn band zijn optreden. De Banjo en opzwepende drums zorgen er voor dat de stemming er meteen goed in zit. Kahan verontschuldigd zich voor zijn slechte stemgeluid en vraag het publiek om vergiffenis.

Ondanks dat Kahan af en toe even uit de bocht vliegt, staat zijn optreden als een huis. Sinds 2017 treed hij al op in Nederland en vanavond speelt hij zijn grootste concert tot nu toe. Dat hij in augustus de ZiggoDome mag gaan vullen, is een logische volgende stap.

Helaas wordt zijn optreden ietwat ingekort, maar dat mag de pret zeker niet drukken. We zijn allemaal dankbaar voor het feit dat we vanavond getuigen mogen zijn van een memorabele avond met Noah Kahan. Want eerlijk is eerlijk, hij klinkt zelfs op halve kracht, nog steeds fantastisch. Genieten met een hoofdletter G, met de grootste meezingers ‘Dail Drunk’, ‘Stick Season’ en als afsluiter ‘Homesick’. Tot in augustus Kahan, in een uitverkochte ZiggoDome!

FOTOGRAFIE: Shiva Jabandeh  

Noah Kahan foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live Noah Kahan foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live Noah Kahan foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live Noah Kahan foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live Noah Kahan foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live Noah Kahan foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live Noah Kahan foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live Noah Kahan foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live  foto Noah Kahan - 25/02 - AFAS Live
 
 

ZARA LARSSON - 26/02 - AFAS LIVENa jaren staat Zara Larsson weer opnieuw op het podium in een uitverkochte...

JAMES BLUNT - 24/02 - AFAS LIVE James Blunt gaf op zaterdag 24 februari een concert in AFAS Live als...