VERSLAG: SUNMI - 23/08 - Melkweg

Podiuminfo was aanwezig bij Sunmi in Melkweg voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 12 foto's.

Bekijk de SUNMI - 23/08 - Melkweg foto's

VERSLAG: Sjoert Bakker  

SUNMI - 23/08 - Melkweg

De smartphones kunnen weer de lucht in: SUNMI treedt op! en ze heeft haar show van vanavond weer tot in de puntjes voorbereid. De Zuid-Koreaanse zangeres is op haar 'GOOD GIRL GONE MAD' tour en zingt in Melkweg, Amsterdam. Het is de tweede keer dat ze in Nederland optreedt. Eerder had ze al een uitverkocht concert in Q-Factory.

Aan het begin van de show is de spanning voelbaar onder de jonge, vooral vrouwelijke fans. Dan gaat het licht aan en verschijnen de performers waaronder de ster waar het allemaal om draait: SUNMI.

De choreografie van de dansers, de visuals, de praatjes tussendoor. Het zit er goed in. Hier en daar is het ietwat gemaakt maar dat wil de pret niet drukken. Het publiek in de zaal vindt het allemaal fantastisch. Dat is goed te horen aan het gejoel. Overal gaan de telefoons omhoog om het optreden vast te leggen en vermoedelijk te verspreiden op eigen kanalen.

Een groot deel van haar bekendste nummers waaronder 'Siren, 'pporappippam' en 'Gotta Go'. Op 'Noir' pakt SUNMI zelf een basgitaar op en rockt mee op de track. De nieuwe single 'Heart Burn' komt voorbij en ook 'Gashina', 'Heroine' en 'Burn'.

De dansers om SUNMI heen zijn in uniform zwart waardoor ze zelf extra opvalt in haar outfit vol versieringen. Moeiteloos lijken ze de danspasjes uit te voeren en vooral veel plezier te maken. De visuals maken een geheel van het optreden. De fans vooraan lijken een hoop van de teksten mee te kunnen zingen.

Als toegift komt de hit 'You can’t sit with us' waarop het publiek compleet uit z'n dak gaat. Met dankwoorden en een knipoog sluit de zangeres haar show af. Een van top tot teen verzorgde performance waar de fans nog lang plezier mee kunnen hebben, door de zelf opgenomen videos.

FOTOGRAFIE: Eva Ruiten  

Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg Sunmi foto SUNMI - 23/08 - Melkweg
 
 

PASSENGER - 27/08 - ALFAS LIVEHet was alweer even geleden dat Passenger in Nederland op het podium stond....

CLOUSEAU - 18/08 - ZUIDERPARKTHEATER In Nederland is Clouseau al jaren succesvol en zijn de shows van de heren...