VERSLAG: Little Mix - 25/09 - Ziggo Dome

VERSLAG: Janske van den Broek  

Little Mix - 25/9 - Ziggodome

De vijftienjarige Keelie Walker uit Nashville mag vanavond het voorprogramma verzorgen in het Amsterdamse Ziggodome. Samen met haar twee achtergronddanseressen probeert ze het publiek op te warmen. Ondanks dat ze volgens de media een veelbelovend nieuw talent is weet ze dit vanavond helaas niet waar te kunnen maken. Ze geeft veel te weinig energie en vliegt regelmatig keihard uit de bocht. Het publiek staat er in ieder geval niet voor op uit hun stoel. Alleen een cover van Charlie Puth’s “Attention” krijgt nog een lauwe response. Gelukkig is ze piepjong en is het haar vergeven.

Dan is het tijd voor het viertal Little Mix. Na een vorig optreden in AFAS Live staan de vier Engelse powervrouwen vanavond in het Ziggodome. Na een sterke introductievideo vol met beelden over Feminisme en girlpower begint Little Mix met de krachtige “Salute”, “Power” en “Woman Like Me”. De toon is gezet en de boodschap komt keihard binnen. Het publiek bestaat voor 99% uit tienermeiden en vrouwen. Vanavond draait alles om onzelf te zijn én daar trots op te zijn. Maar vooral om te genieten!

Samen met een team van zowel mannelijke als vrouwelijke dansers, worden alle grootste hits op een super strakke manier neergezet. Verschillende kledingsets komen voorbij. Sexy en stoere outfits, vol glitters en kleuren. Er is vuurwerk, confetti in alle kleuren van de regenboog, windmachines en er zijn veel stoere visuals. Het is een feit, de show staat als een huis.
Little mix bewijst naast de strakke show ook stuk voor stuk een gouden strot te bezitten.

Tussen alle choreo door, wordt er loepzuiver gezongen en iedere uithaal is raak. Tijdens “The Cure” heeft iedereen in de zaal kippenvel, wanneer een groot gedeelte van de fans briefjes met “You are our cure” omhoog houdt. Met “More Than Words” en “Touch” als toegift, sluit Little Mix een avond af waar nog veel fans lang van zullen nagenieten. Terwijl buiten 400 ouders hun tienermeiden op staan te wachten, lopen de fans vol zelfvertrouwen, vol girlpower weer naar buiten.

 

GARRETT T. CAPPS - 27/09 - TIVOLIVREDENBURGGarrett T Capps kwam afgelopen vrijdag met zijn space-country band (The NASA...

DEAFHEAVEN/TOUCHÉ AMORE - 26/9 - PATRONAAT Het is geen alledaagse combinatie. Vanavond doet de Europese co-headline...