VERSLAG: Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome

Podiuminfo was aanwezig bij Bryan Adams in Ziggo Dome voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 6 foto's.

Bekijk de Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome foto's

VERSLAG: Janske van den Broek  

Ultimate setlist met Bryan Adams 17/6

De 58-jarige Bryan Adams staat vanavond voor een derde keer in de Amsterdamse Ziggodome. Met 'The Ultimate Tour' brengt hij zijn fans de ultieme setlist om je vingers bij af te likken. Vorige zomer stond hij nog tussen de oude Philipsfabriekshallen onder de sterrenhemel te rocken op het open-air concert op StrijpS in Eindhoven. Vanavond is hij weer in ons land en haalt hij uit met de ultieme setlist.

Adams opent zijn show met "Ultimate Love", het nieuwe nummer van zijn gelijknamige album Ultimate uit 2017, gevolgd door "Can't Stop This Thing We Started " en "Run To You". De toon is gezet, de sfeer is goed. Dit beloofd weer een topavond te worden.

Met zijn meest recente verzamelalbum Ultimate brengt Adams een complete verzameling van alle grootste hits. Alle nummers worden woord voor woord meegezongen door het gemileerde publiek. Jong en oud zingen luidkeels mee met alle hits.

Ook de duetten als "When You're Gone, "(Everything I Do) I Do It for You" en "It's Only Love" worden samen met het publiek gezongen. Adams hoeft eigenlijk zelf nauwelijks te zingen omdat zijn trouwe fans dat al voor hem doen. Toch zingt hij met zijn rauwe rockstem de sterren van de hemel.

Zoals altijd weet Adams er weer een top concert van het maken. Samen met zijn trouwe vriend Keith Scott, die naast Adams schittert op zijn gitaar. De chemie tussen die twee is na al die jaren nog steeds super. Ook deze show is van het begin tot het eind een feest van herkenning met een perfecte mix aan hits. Een mooie afsluiting van deze Vaderdag!

FOTOGRAFIE: Maarten Ederveen  

Bryan Adams foto Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome Bryan Adams foto Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome Bryan Adams foto Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome Bryan Adams foto Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome Bryan Adams foto Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome Bryan Adams foto Bryan Adams - 17/6 - Ziggo Dome
 
 

THRICE - 17/6 - MELKWEGVoor de eerste keer in 8 jaar stonden de mannen van Thrice op een Nederlands...

UNDEROATH - 16/6 - MELKWEG Underoath start de ‘No Fix Tour’ in Melkweg te Amsterdam. Vorig jaar speelde...