VERSLAG: Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome

VERSLAG: Kim Raven  

Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome

De eerste show van Marco Borsato is op vrijdag 23 oktober voor een uitverkochte uitzinnige Ziggo Dome. In een reeks van zeven tot nu toe geplande Symphonica in Rosso concerten in de Ziggo Dome mag Marco Borsato zijn show weer in het rood met orkest doen net als in 2006 in Gelredome. Bijna alle shows zijn uitverkocht.

Marco Borsato doet in een kleine drie uur durende show het concept meer dan eer aan. Hij is goed bij stem en rent als een jonge enthousiaste hond over het podium. Heerlijk om naar te kijken. Hij bedankt iedereen die in het rood is, er zijn bijna geen mensen niet in het rood. Het publiek doet lekker mee, maar wel vooral met de meezingers, als 'Margeherita' , 'Dromen zijn Bedrog' en 'De Waarheid'.

Zijn setlist is afwisselend en loopt prettig in elkaar over. Natuurlijk doet hij deze show niet alleen, naast het orkest, zijn eigen band, doet ook Zucchero drie nummers mee. Ook is er een prachtige luchtacrobatiek show net rode doeken tijdens 'Rood', wat het nummer in deze versie met orkest nog meer extra dimensie geeft.

Sommige liedjes met een boodschap zoals 'Wat zou je doen?' krijgen een introductie. Ook zijn nieuwe single 'Mooi' wordt uitgebreid aangekondigd. Verder is er niet teveel geouwehoer tussendoor, maar ook niet te weinig. Marco doet dat beter dan in zijn gewone shows. Vandaag laat hij de muziek spreken en hoe.

Verslag en foto's gemaakt op: 23 oktober 2015

FOTOGRAFIE: Bas van der Vorm  

12
Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome  foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome  foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome Marco Borsato foto Symphonica in Rosso met Marco Borsato - 23/10 - Ziggo Dome
 
12
 

SLAYER + ANTHRAX - 25/10 - 013Vanavond stonden Slayer en Anthrax op het podium van het nieuwe 013!...

METRIC - 20/10 - PARADISO Het Canadese Metric doet voor het eerst in 3 jaar Nederland aan. Podiuminfo...