VERSLAG: Sean Rowe - 10/12 - Paradiso

VERSLAG: Janske van den Broek  

Sean Rowe 10/12 Paradiso

De Amerikaanse singer-songwriter Sean Rowe staat vandaag in de kleine zaal van Paradiso. Rowe is van veel markten thuis want naast het feit dat hij zanger is hij ook enthousiast blogger en gek van de natuur. Dit is ook goed te zien aan zijn verschijning op zich. Hij ziet er uit als een houthakker met flinke baard.

De zaal is helemaal vol en ondanks dat is het muisstil. Iedereen hangt aan de lippen van Rowe en luistert aandachtig naar zijn muziek. Enkel onder eigen begeleiding van zijn gitaar weet hij zelfs tot achter in de zaal zijn publiek te boeien met zijn zware stemgeluid. Tussen de nummers door verteld hij uitgebreid waar de ze over gaan. Zijn oergeluid en manier van vertellend zingen kleurt zijn muziek nog sierlijker. Rowe verteld ons zijn verhaal en heeft niet meer nodig dan zijn stem en zijn gitaar om ons te overtuigen van zijn talent. Met zijn stem en charisma pakt hij met gemak de hele zaal in.

Rustige nummers worden afgewisseld met wat hardere nieuwe nummers zoals ‘Wrong Side Of The Bed’. Een verrassend mooi optreden en zeker een artiest waar we in 2013 nog veel meer van zullen gaan horen.

Verslag en foto's gemaakt op: 10 december 2012

FOTOGRAFIE: Erik Knevelbaard  

Sean Rowe foto Sean Rowe - 10/12 - Paradiso Sean Rowe foto Sean Rowe - 10/12 - Paradiso Sean Rowe foto Sean Rowe - 10/12 - Paradiso
 
 

HANDSOME POETS - 13/10 - METROPOOLDe Handsome Poets hebben net een nieuw album uitgebracht, en die willen ze...

GLEN HANSARD - 10/12 - PARADISO Als frontman van The Frames, The Swell Season of solo, hij kan het allemaal,...