VERSLAG: Alanis Morissette - 21/11 - 013

VERSLAG: Kim Raven  

Alanis Morissette - 21/11 - 013

De avond in 013 in Tilburg begint met Souleye. Het publiek lijkt niet geïnteresseerd en hij blijft maar vertellen dat zo zijn 'beautifull woman' het podium op komt.

Daarna is het wachten op Alanis Morissette. Ze speelt in een uitverkochte 013, een zaal om er een intiem show van te makne, helaas wordt het een slappe show, die niet echt overtuigd.

Het publiek vindt veel goed, ze komen toch voor hun idool, toch zijn er geluiden te horen dat ze het geluid slecht vinden. Zowel vooraan als helemaal boven is het geluid hetzelfde. De zang staat zacht en helaas zingt Alanis Morissette vaker niet zuiver dan wel. Maar dat deert het publiek niet, zij kijken vrolijk en zingen mee, en vinden het blijkbaar geweldig.

Het is een show die geroutineerd overkomt, dit komt doordat er nauwelijks ruimte is voor interactie met het publiek en Alanis Morissette speelt écht gewoon haar setlist af. De set lijkt ook niet echt van de grond te komen, het publiek zingt wel mee met de hits, maar het is hem toch net niet.

Naast alle nieuwe liedjes van Havoc And Bright Lights, komen er ook veel oude nummers voorbij, zoals Ironic en Head over Feet. Aan het einde van de sest ziet Alanis er pas uit of ze het echt naar haar zin heeft, jammer want dat geeft toch altijd een extra dimensie aan een concert. Als toegift speelt ze nog een aantal akoestische nummers om te eindigen met Thank U.

 

JASON MRAZ - 21/11 - MELKWEGOp de vooravond van zijn uitverkochte concert in de Ziggo Dome geeft Jason...

SEETHER - 20/11 - 013 Begin dit jaar stond het trio Seether al in een uitverkochte Melkweg en...