VERSLAG: Adele - 8/4 - Paradiso

Podiuminfo was aanwezig bij Adele in Paradiso voor een verslag in woord en beeld. Bekijk hier de 9 foto's.

VERSLAG:

Adele

En toen waren The Beatles ineens niet meer de enige met bijna bizarre records in Engeland. Adele weet het namelijk te presteren om met zowel twee singles als met twee albums in de Britse hitparades te belanden. Niet slecht voor een 21-jarige met slechts twee platen op zak. Des te vreemder is het dan ook dat de zangeres vanavond Paradiso aandoet, in plaats van een Heineken Music Hall of zelfs Ahoy. Kaarten voor vanavond gaan via de onofficiële wegen dan ook weg voor absurde bedragen; een eurootje of tweehonderd is geen uitzondering.

En om maar meteen met de deur in huis te vallen: elk bedrag was het concert van vanavond waard geweest. Adele overdondert en geeft met gemak de beste show die Paradiso dit jaar gezien heeft en waarschijnlijk ook gaat krijgen. Adele zelf kraait van plezier de hele show en houdt er naast een geweldige strot ook een prima gevoel voor humor op na. Zo verklaart ze voor If It Hadn't Been for Love dat ze de jongen waar het nummer over gaat thuis maar eens dood moet schieten en introduceert ze Take It All met: ‘I wrote this song for this boy, fuckin’ dickhead yeah’ dat met haar accent voor de nodige hilariteit zorgt.

FOTOGRAFIE: Luuk Denekamp  

Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso Adele foto Adele - 8/4 - Paradiso
 
 

THE DEAF - 8/4 - PAARD VAN TROJEThe Deaf presenteren hun langverwachte debuutalbum "Toot Whistle Plunk Boom!"...

ROGER WATERS - 8/4 - GELREDOME Roger Waters is weer in Nederland, maar dit keer wel met een geheel andere...