Soulpopbelofte Rox naar Paradiso

Door Sheryla op 24 maart 2010 - 11:07 Op het Noorderslag festival heeft menigeen al kunnen genieten van de nieuwe aanwinst die Engeland aan vrouwelijke artiesten blijft afleveren. De jonge Britse zangeres Rox zal op maandag 10 mei een optreden geven in de Kleine Zaal van Paradiso. De half Jamaicaanse en half Iraanse zangeres brengt een mix van soulvolle pop en reggae ten gehore. Rox heeft een slepende timing in de zang, een stem die een heerlijk scherp randje heeft en in de muziek zit een retro-R&B-swing. Niet geheel onterecht dat ze vergeleken wordt met artiesten als Adele, Duffy, Corinne Bailey Rae en Amy Whinehouse.
Met de single 'My Baby Left Me' maakt de 21-jarige Rox al veel furore en haar debuutalbum 'Memoirs' zal deze lente verschijnen.

De voorverkoop voor het optreden op maandag 10 mei in de Kleine Zaal Paradiso begint aanstaande zaterdag om 10uur. Tickets gaan weg voor 12,50 (excl. lidm.)


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bibelot

WINNEN: 2X2 KAARTEN SINGERSONGWRITER FESTIVAL BIBELOTZes singersongwriters zullen op maandag 5 april vanaf 14.00 uur in poppodium...

Agua de Annique4

BENEFIETCONCERT CHILI IN MELKWEG AFGELAST Wegens tegenvallende kaartverkoop wordt het benefietconcert voor Chili dat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.