Winnen:2x2 kaarten Jeff Aug/Lars de Rijck in de Kade

Door op 10 maart 2010 - 16:17 De Amerikaan Jeff Aug staat sinds 2009 in het Guiness Book Of Records nadat hij in 1 etmaal shows gaf in 6 verschillende landen. Een dag later verscheen de vierde soloplaat, Living Room Sessions, van deze akoestische fingerstyle gitarist.

In samenwerking met De Kade in Zaandam mag Podiuminfo 2x2 kaarten weggeven voor het optreden in De Kade op zaterdag 27 maart. En je krijgt het album Living Room Sessions er gratis bij!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Jeff Aug wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Jeff Aug in de Kade-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur voor dinsdag 16 maart de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Jeff Aug in de Kade zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Jeff Aug' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Black Keys2

THE BLACK KEYS NAAR PARADISOOp maandag 28 juni komt The Black Keys naar Paradiso in Amsterdam. Op 18...

Mark Foggo1

NIEUWE CD EN TOUR MARK FOGGO Mark Foggo is een absolute gig-o-holic, hij wil altijd zoveel mogelijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.