Anneke van Giersbergen komt met benefietconcert voor Chili

Door Halfwayythere op 10 maart 2010 - 10:49 Afgelopen maandag ging haar nieuwe single 'Sunny Side Up', waarvan de opbrengsten naar Chili zullen gaan, in premiere in het programma De Wereld Draait Door.
Op woensdag 24 maart organiseert Anneke van Giersbergen een benefietconcert voor Chili, genaamd ‘Concert for Chile’, in de Melkweg in Amsterdam.

Samen met o.a. Miss Montreal, Janne Schra (voorheen Room Eleven), Freek de Jonge, Benjamin Herman, Bertolf, Krause, Simone Simons (Epica), Charlie Dée, The Secret Love Parade, Danny Cavanagh (Anathema) en Arthur Adam zal Anneke van Giersbergen voor een unieke muzikale avond zorgen.

Anneke van Giershergen heeft een sterke persoonlijke band met Chili. Ze trad er sinds 2004 meerdere malen op. Aanvankelijk met haar voormalige band The Gathering en de laatste jaren samen met haar band Aqua de Annique. Zij organiseert het concert om het land en de Chilenen moreel en finacieel te steunen.
Anneke hierover: ‘Ik heb een innige band met Chili, dus persoonlijk kan ik er niet omheen. Bovendien is mijn lichtvrouw Chileense en treed ik er ieder jaar op. Daarom doe ik wat ik kan om te helpen: samen met mijn muziekvrienden een fantastisch concert geven’.

Kijk voor meer info op www.adeannique.com/cfc
De voorverkoop is gisteren van start gegaan, kaarten kosten € 25.tiestonewss.jpg2

DJ TIËSTO NAAR MYSTERYLAND EN KONINGINNEDAG... DJ Tiësto bevestigt in het tv-programma Pauw & Witteman dat hij op...

Jackson Browne en David Lindley in HMH1

JACKSON BROWNE EN DAVID LINDLEY NAAR AMSTERDAM Op woensdag 9 juni geven de Amerikaanse singer/songwriter Jackson Browne en...

REACTIES

Avatar chantalvaneck
zo 14 mrt 2010 11:37

chantalvaneck Goed initiatief!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.