Winnen: 2x2 kaarten Postman in de Bibelot

Door Marz667 op 04 februari 2010 - 14:18 Postman komt naar Bibelot! Zijn muziek is een mix van moderne hiphop, vintage soul en pure reggae gecombineerd met R&B en blues. De songs zijn pakkend, de teksten geven een weergave van het leven en samen met de karakteristieke stem van producer/performer Remon Stotijn wordt er een wereld gecreëerd waar drama en geluk samen komen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Postman in Bibelot op vrijdag 12 februari !

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Postman wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Postman-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Postman zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Postman' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TheRobertCrayBandnews3

THE ROBERT CRAY BAND IN LUCKY EN WAERDSE TEMPELVandaag werd bekend gemaakt dat The Robert Cray Band op vrijdag 23 juli...

ismfofnews.jpg3

EERSTE EN ENIGE NEDERLANDSE SHOW I SET MY FRIENDS ON... Een van de jongste en waarschijnlijk gezelligste signings van Epitaph is het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.