Aankomende tournee voorlopig laatste voor Zita Swoon

Door Cartman91 op 02 februari 2010 - 14:28 De Vlaamse band Zita Swoon heeft aangegeven dat de aankomende tournee die op 31 maart van start gaat door Nederland voorlopig de laatste zal zijn.

De band neemt een break van ongeveer 2 jaar om zich op soloprojecten te richten.

De voorstelling, die de naam 'Dancing with the sound hobbyist' draagt is onvergetelijk:

"Ze bundelden hun krachten en nemen ons mee op een reis langs nieuwe composities van Stef Kamil en zijn cosmopolische collectief Zita Swoon. Geleid door Anne Teresa De Keersmaeker, worden melodieën en klanken omgezet in lijnen en bewegingen. De choreografe coacht danser Simon Mayer en Zita’s zangeressen. Het resultaat is een uniek gedanst concert, een dialoog tussen energie en emoties met enkele filosofische teksten over onze levens en liefdes, onze gehaastheid en oorlogen."

Kijk hier voor de tournee plannen van Zita Swoon


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



johnmayer9

DERDE NEDERLANDS CONCERT VOOR JOHN MAYERConcertorganisator Double Vee Concerts bevestigt vandaag een derde concert...

marcoborsatonewss.gif13

LIVE AT WESTERPARK MAAKT TWEEDE NAAM BEKEND (+ UPDATE) Organisator van Live At Westerpark Mojo Concerts maakt na Anouk nu de...

REACTIES

geen avatar
ma 15 feb 2010 11:18

ValerieCanvas Philippe Geubels blijkt ook op culinair vlak van wanten te weten. De stand-up comedian neemt morgenavond deel aan het programma 'In de keuken' op Canvas. Daar zal hij een gerecht klaarmaken dat ook op het menu van Grieks restaurant Notos in Brussel staat. Het recept daarvan ontvangt hij van topchef Constantin Erinkoglou. 'In de keuken' zie je elke dinsdag om 20.40u op Canvas. De recepten vind je later deze week op canvas.be/indekeuken.

 0
geen avatar
ma 15 feb 2010 11:21

ValerieCanvas De dames van Zita Swoon blijken ook op culinair vlak van wanten te weten. Eva en Kapinga Gysel nemen morgenavond deel aan het programma 'In de keuken' op Canvas. Daar zullen ze een gerecht klaarmaken dat ook op het menu van Grieks restaurant Notos in Brussel staat. Het recept daarvan ontvangen ze van topchef Constantin Erinkoglou. 'In de keuken' zie je elke dinsdag om 20.40u op Canvas. De recepten vind je later deze week op canvas.be/indekeuken.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.