Winnen: 5x2 kaarten IMF's Boerderij Zoetermeer

Door OurLadyPeace op 26 januari 2010 - 12:37 Op 4 februari staat IMF's in Cultuurpodium de Boerderij in Zoetermeer. Gitarist Stevie Salas, zanger Bernard Fowler, drummer Dave Abbruzzese en bassist Jara Harris hebben hun handen ineen geslagen. Niet alleen rockt IMF’s de pan uit, uitstapjes naar funk, soul en hardrock worden niet geschuwd. De legendarische bassist TM Stevens neemt de plaats in van Jara Harris bij het concert op 4 februari.

Podiuminfo mag 5x2 kaarten weggeven voor het concert van IMF's in Cultuurpodium de Boederij op 4 februari!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar IMF's wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de IMF's-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar IMF's zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'IMF's' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BonJovi70

BON JOVI GEEFT MEGACONCERT IN SCHEVENINGENOp 5 juni 2010 zal Bon Jovi , samen met Kane en Di-Rect , een concert...

and so i watch you from afar3

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR TE ZIEN IN DE 013 De Noordierse band And So I Watch You From Afar was een van de ontdekkingen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.