Rauw presenteert vol trots 'Rauw New Stijl'

Door OurLadyPeace op 14 januari 2010 - 13:36 Maandelijkse feest weekend Rauw gooit alles op de schop en vernieuwt zichzelf rigoureus om klaar te zijn voor het nieuwe decennium. De programmering verandert, en daarbij het team achter de schermen, de communicatie, het decor, het logo en de vormgeving.

Rauw bestaat inmiddels bijna 7 jaar, en is vanuit de prille electro scene gegroeid tot een van de meest toonaangevende feestnachten van Nederland en is ondertussen wereldberoemd daarbuiten. Het Rauw team vond het, in de vluchtige wereld van de pop en dance muziek, hoog tijd voor een grote beurt.

Nieuwe uitdagingen worden aangegaan door combinaties te maken die misschien niet voor de hand liggen. De programmering zal breder dan ooit worden. Buitenlandse gasten van verre staan op het menu, in combinatie met jong talent, lokaal en internationaal. Zo gaat in Amsterdam Sex Machine op onregelmatige basis terug komen in de Oude Zaal met een veel zwarter geluid en met internationale namen als versterking naast DJ Wannabeastar.

De eerstvolgende Rauw-avonden waar New Stijl gelanceerd wordt zijn 12 februari in de Melkweg te Amsterdam en 13 februari in Tivoli te Utrecht. In Amsterdam staan op de eerste Rauw New Stijl Vage Gasten, Riton, Treasure Fingers, Joost van Bellen, Henzel & Disco Nova, LeLe, Elroy Vanderley en L-Vis1990. In Utrecht zie je Riton, LeLe en Joost van Bellen.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefvaranewss.gif

NOVA ONDERZOEKT DOORVERKOOP CONCERTKAARTENHet Nederlandse actualiteitenprogramma NOVA, gemaakt door VARA en NPS,...

machineheadnews2

WINNEN: 3X2 KAARTEN MACHINE HEAD HEINEKEN MUSIC HALL... De mannen van Machine Head staan op 4 februari in de Heineken Music Hall in...

REACTIES

Avatar Liar31
vr 15 jan 2010 13:13

Liar31 Ik dacht dat Riton getrouwd was met Primary 1 en dat ze onafscheidelijk waren..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.