Winnen: 2x2 kaarten OK Go Melkweg Amsterdam

Door OurLadyPeace op 12 januari 2010 - 14:43 Op 22 januari staat het Amerikaanse OK Go in de Melkweg. Het kwartet maakte furore met de videoclip van 'Here It Goes Again'. De clip met de treadmills werd via YouTube bijna vijftig miljoen keer bekeken. Deze week verschijnt het derde album van de band, getiteld ‘Of The Blue Colour Of The Sky’.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van OK Go in de Melkweg op 22 januari!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar OK Go wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de OK Go-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar OK Go zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'OK Go' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Agendainfo Awards 20082

NOMINATIERONDE AGENDAINFO AWARDS 2009 VAN START!Twee jaar geleden hielden we op deze sites voor het eerst de Agendainfo Award...

symon

WINNEN: 5X2 KAARTEN CD PRESENTATIE SYMON PARADISO... Op 22 januari presenteert Symon zijn debuutalbum 1+1=3, dat op 1 februari...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.