Winnen: 2x2 kaarten Plump DJ's Melkweg Amsterdam

Door op 06 januari 2010 - 15:01 Op 16 januari komen de Plump DJ's hun platen draaien tijdens Gemengd Zwemmen in de Melkweg. Het dj duo, dat bestaat uit Lee Rous en Andy Gardner, staat al jarenlang aan de top van de Breakbeat scene. De Britten brachten in 2000 hun eerste album getiteld 'A Plump Night Out' uit, dat hoog in de Britse dj charts kwam te staan. Het duo bracht hierna nog 3 albums uit waarvan de laatste, 'Headthrash ', uit 2008 dateert.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Plump DJ's in de Melkweg op 16 januari!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Plump DJ's wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Plump DJ's-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Plump DJ's zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Plump DJ's' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Los-Campesinos.gif1

LOS CAMPESINOS! OOK NAAR MELKWEGNadat eerder al bekend werd dat Los Campesinos! op Eurosonic staat en komt...

wendy mcneill

WENDY MCNEILL DOET DE NEDERLANDSE PODIA AAN De Canadese Wendy McNeill komt voor een aantal optredens naar Nederland. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.