Winnen: 2x2 kaarten Stratovarius Melkweg Amsterdam

Door op 30 december 2009 - 11:35 Op 9 januari staat Stratovarius in de Melkweg in Amsterdam. De metalband staat regelmatig op een Wacken Open Air, Rock Hard en Wâldrock, maar de Finnen werden in 2008 plots gemist in het circuit. Het was nog nooit eerder gebeurd, maar zanger Timo Kotipelto besloot met zijn heren een jaar geen podia aan te doen. In alle rust werd er druk gewerkt aan hun twaalfde album, 'Polaris'. De band beleeft momenteel hun vijfentwintigste jubileum, reden voor veel optredens. Bijna vier jaar na het concert in de 013 in Tilburg, eindelijk weer een clubshow van Stratovarius.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Stratovarius in de Melkweg op 9 januari!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Stratovarius wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Stratovarius-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Stratovarius zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Stratovarius' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lou_rhodesnews.jpg

LOU RHODES KOMT NAAR DE DUIF IN AMSTERDAMLou Rhodes stond eerder nog in Paradiso ( recensie ), Ekko, en Lux, maar komt...

dmc4

WINNEN: 2X2 KAARTEN DMC LAKEI HELMOND Op 10 januari staat DMC in de Lakei in Helmond. DMC was één van de leden van...

REACTIES

Avatar RoboRulez
do 31 dec 2009 15:08

RoboRulez Dat lijkt me echt gaaf!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.