Earth, Wind & Fire Experience en Transatlantic naar de 013

Door OurLadyPeace op 18 december 2009 - 15:31 Zo vlak voor het einde van het jaar pakt de 013 nog even uit met twee legendarische bands.

Op woensdag 3 februari staat de Earth, Wind & Fire Experience in de 013. Earth, Wind & Fire beleefde haar hoogtijdagen in de jaren 70 met hits als 'September' en 'Boogie Wonderland'. Het gezelschap dat in de 013 optreedt, staat onder leiding van Al McKay, dé man achter de hits en de specifieke sound van Earth, Wind & Fire en herbergt enkele originele leden. Kaarten kosten € 25,- exlcusief servicekosten en gaan morgen in de voorverkoop.

Ook Transatlantic is volgend jaar in de 013 te zien. In het kader van hun 2010 Whirld Tour staan ze op 20 mei in Tilburg. De band bestaat uit bandleden van 's werelds grootste progrockbands, namelijk Dream Theater, Marillion, The Flower Kings en Spock's Beard. Kaarten kosten € 37,50 exclusief servicekosten en ook voor deze show kun je vanaf morgen je kaartje aanschaffen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefbiffyblyro_news.jpg12

BIFFY CLYRO IN ROTTERDAMSE WATT ONZEKERDe heren van Biffy Clyro stonden donderdagavond in Amsterdam te spelen en...

vadernews.jpg7

VADER, AS YOU DROWN EN DIVINE CHAOS NAAR GRONINGEN... De deathmetal band Vader uit Polen, opgericht in 1986 en gekarakteriseerd...

REACTIES

Avatar Paul_Banks
ma 21 dec 2009 07:26

Paul_Banks Transatlantic zou ik wel erg graag willen zien. Grootste probleem is dan altijd om een slachtoffer te vinden om mee te gaan en Tilburg vind ik te ver om alleen heen te gaan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.