Last minute actie Winnen: 5x2 kaarten Peaches Paradiso Amsterdam

Door OurLadyPeace op 08 december 2009 - 15:37 Aanstaande donderdag staat Merrill Beth Nisker, beter bekend als Peaches, in Paradiso. De Canadese electroclashzangeres bracht eerder dit jaar haar vijfde album, getiteld 'I Feel Cream', uit. Ook stond ze op Lowlands en was ze te zien in de Melkweg.

Podiuminfo mag 5x2 kaarten weggeven voor het concert van Peaches in Paradiso op 10 december! De actie loopt tot morgen, dus reageer zo snel mogelijk!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Peaches wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Peaches-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Peaches zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Peaches' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sarahbett10

K'S CHOICE NAAR NEDERLANDNa een afwezigheid van bijna 10 jaar zal de Belgische band K’s Choice op 27...

markknopflernews.jpg20

EXTRA CONCERT MARK KNOPFLER IN HEINEKEN MUSIC HALL Na dat eerder bekend werd dat Mark Knopfler in de Heineken Music Hall...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.