Rammstein vanavond gewoon in Gelredome

Door Knoedel op 06 december 2009 - 15:37 4 december werd het concert van Rammstein in Luxemburg kort van te voren afgelast. Het was dus even zweten voor de Rammsteinfans die tickets voor het concert van 6 december in het Arnhemse Gelredome hadden. Hoewel de precieze reden van afgelasting niet bekend is gemaakt, betekent het uitblijven van verdere berichtgeving dat het concert vanavond in het Gerledome gewoon doorgaat!

We wensen iedereen heel veel plezier!

Update:
Net is bekend geworden dat Rammstein headliner is op Pinkpop 2010.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



50cent12

50 CENT NAAR BELGIËDe Amerikaanse rapper Curtis Jackson, alias 50 Cent , komt naar België. Op...

johnmayer19

JOHN MAYER VERKOOPT HEINEKEN MUSIC HALL UIT De Amerikaanse gitarist en singer-songwriter John Clayton Mayer komt naar...

REACTIES

geen avatar
zo 06 dec 2009 16:51

appie60 gelukkig!!!

 0
Avatar Kolle
ma 07 dec 2009 00:08

Kolle net weer thuis. Supervet. Stond eerste vak, misschien 6, 7 meter van het podium. En dat is goed. :-D

 0
Avatar BasP
ma 07 dec 2009 00:17

Wrong gerledome? :)

 0
Avatar JT1990
ma 07 dec 2009 00:29

JT1990 Kolle schreef:
net weer thuis. Supervet. Stond eerste vak, misschien 6, 7 meter van het podium. En dat is goed. :-D


Ja zelfde verhaal! damn dat was goed!

 0
Avatar metalking
ma 07 dec 2009 00:31

metalking Zekers goed : D

Geweldige show ook =)

 0
Avatar wildcatje
ma 07 dec 2009 00:33

wildcatje super!!! echt een topavond gehad! stond wel wat verder weg helaas, maar had gelukkig een paar grote kerels mee die me wel op de nek namen :D

 0
Avatar Darkfiber
ma 07 dec 2009 02:54

Darkfiber er is ook geen pijl op te trekken met die gasten. :) maar kewl dat ze er gewoon waren. dan zal alles wel oke zijn.

 0
Avatar siouxy
ma 07 dec 2009 12:18

siouxy JT1990 schreef:
Kolle schreef:
net weer thuis. Supervet. Stond eerste vak, misschien 6, 7 meter van het podium. En dat is goed. :-D


Ja zelfde verhaal! damn dat was goed!

same here. was echt super, weet nu cker da k volgend jaar naar pinkpop ga.

 0
geen avatar
ma 07 dec 2009 13:26

Harley1962 Rammstein is inderdaad hevig en het nieuwe album is top. Ik maakte me al zorgen of we na het afzeggen van Luxemburg zouden worden afgescheept met een mindere show. Een (helaas korte) show geven dat kunnen ze en aan spektakel, lichtshows en acts ontbrak het dan ook niet al moesten we het meeste vernemen van horen zeggen. Het begon al met het binnen komen bij ingang L staanplaatsen, een drama. Je kwam amper binnen. Hordes wilden naar buiten en andere duwden naar binnen. Security kon het amper aan. Volgens mij kon je met een tribunekaart gewoon het veld op. Helaas wordt ook Rammstein hiermee geconfronteerd met de status van een ongeleid projectiel. Ik zag alleen loempia etende mensen heen en weer lopen, geen grote schermen waarop je iets kon volgen en dat voor 65 euries. Dit dus niet meer. Met recht hebben ze dat bij de productie van Metallica beter door, een podium in het midden!

 0
Avatar xPikachu
ma 07 dec 2009 13:36

xPikachu Het was erg fijn, maar heb wel wat grote schermen gemist, inderdaad!

 0
Avatar -=R=-
ma 07 dec 2009 14:13

-=R=- Wederom een goed optreden, niet zo goed als 4 jaar geleden, maar dat kan je ook niet verwachten in een stadion zoals het Gelredome. Het geluid was in het begin dan ook slecht, gelukkig verbeterde dat wel na een paar nummers. Er viel nog genoeg te genieten :))

 0
Avatar -=R=-
ma 07 dec 2009 14:14

-=R=- ....4?!..... moet dus 5 zijn .

 1
Avatar kaakie
ma 07 dec 2009 14:36

kaakie de show was goed, wel een beetje kort. combichrist was ook goed, dat smaakte naar meer. Het grootste minpunt was inderdaad dat er geen schermen waren. wij zaten op de tribune tegenover het podium en konden dus totaal niets zien. ook stond er nog een irritante paal midden voor het podium waardoor we de zanger meestal niet konden zien. jammer dat het voor 60 euro niet beter geregeld kan worden

 0
Avatar hardrockboer
ma 07 dec 2009 15:07

hardrockboer ik vond het een mooie show maar vooral kort en ook ik miste de schermen, ik stond op ongeveer 35 meter afstand van het podium en kon weinig tot niks van het podium zien wat wel zonde is voor 65 euro. maar uiteindelijk vond ik het gelukkig wel de moeite waart(al heb ik me twijfels of iedereen dat vond aan de hoeveelheid vechtpartijen die ik gezien heb(wat gewoon niet meer onder pitten valt))

 0
Avatar eggy
ma 07 dec 2009 15:43

eggy Naar mijn weten heeft Rammstein nooit schermen. Zou me ook niets verbazen als ze op de festivals staan, de schermen niet zullen prijken met rammstein...

 0
Avatar PsychopaatStok
ma 07 dec 2009 15:43

PsychopaatStok hardrockboer schreef:
ik vond het een mooie show maar vooral kort en ook ik miste de schermen, ik stond op ongeveer 35 meter afstand van het podium en kon weinig tot niks van het podium zien wat wel zonde is voor 65 euro. maar uiteindelijk vond ik het gelukkig wel de moeite waart(al heb ik me twijfels of iedereen dat vond aan de hoeveelheid vechtpartijen die ik gezien heb(wat gewoon niet meer onder pitten valt))


Daar ook al? Het komt gewoon steeds vaker voor. Ook lijkt het vaak meer op mislukt breakdance dan pitten :S. Gelukkig was dit bij de Cancer Bats niet zo :)

 0
Avatar hardrockboer
ma 07 dec 2009 16:15

hardrockboer PsychopaatStok schreef:
hardrockboer schreef:
ik vond het een mooie show maar vooral kort en ook ik miste de schermen, ik stond op ongeveer 35 meter afstand van het podium en kon weinig tot niks van het podium zien wat wel zonde is voor 65 euro. maar uiteindelijk vond ik het gelukkig wel de moeite waart(al heb ik me twijfels of iedereen dat vond aan de hoeveelheid vechtpartijen die ik gezien heb(wat gewoon niet meer onder pitten valt))


Daar ook al? Het komt gewoon steeds vaker voor. Ook lijkt het vaak meer op mislukt breakdance dan pitten :S. Gelukkig was dit bij de Cancer Bats niet zo :)

naja zover ik kon zien waren het extreem rechtse die met extreem linkse op de vuist gingen en doel gericht op de hoofden van elkaar insloegen dus het leek niet eens meer op breakdancen xD

 0
Avatar Marieke234
ma 07 dec 2009 17:09

Marieke234 Hmmmm... Ik stond in het voorste vak en vond het best een tam publiek om mij heen. Bij de bussen ging het er wilder aan toe. Haha!

En ik had gehoopt op meer oude nummers. Maar helaas, je kan niet alles hebben. Ik heb me prima vermaakt (op dat kotsende meisje rechts voor me na dan)!

 0
Avatar 7WORDS
ma 07 dec 2009 17:47

7WORDS Het was echt een super show, en combichrist was echt heel vet, jammer dat het maar een halfuurtje was, maar ik geef ze geen ongeluk met een publiek wat met zn handen in de zakken staat... ik had helaas tribuneplaatsen én een paal voor mn neus, maar uiteindelijk heb ik alleen de drummer en de toetsenist de hele show niet kunnen zien.
De sfeer was inderdaad wat matig, veel gedonder vooral bij de bussen.. en wel heel erg jammer dat ik van die meneer achter me niet mocht opstaan en dansen op combichrist, omdat hij anders, onderuitgezakt in zijn stoeltje, niet kon kijken. :(

 0
Avatar Shauna
ma 07 dec 2009 19:29

Shauna Helemaal uit m'n plaat, echt super!!!!

 0
Avatar Esje
di 08 dec 2009 08:40

Esje Wat een feestje was het!
Combichrist vond ik bar slecht, vooral de volals. Muzikaal heel fijn, maar wat een bagger-zanger.

Ik zat (helaas) op de tribune, en NIEMAND om mij heen stond op! :D Ik heb zowat de hele show gestaan/gedanst, tot ergernis van de gasten achter mij. Maar die waren toch clueless (na 2 nummers "Jemig...da's toch best nog harde muziek!).
En in en out in 5 minutes, rustige en vlotte bus, geen moppers hier :-)

 0
Avatar Paul_Banks
di 08 dec 2009 09:03

Paul_Banks Ik vind het eigenlijk wel een raar verschijnsel; bij alle grote(re) optredens zie je steeds meer mensen waarvan je je afvraagt wat ze eigenlijk komen doen, behalve bier drinken en ouwehoeren met hun maten en dat het liefst zo dicht mogelijk bij het podium moeten doen.

Kan heel gezellig zijn, maar dan is 40,50,60 euro wel wat veel voor achtergrondmuziek is het niet?

Afgelopen zaterdag zag je het ook bij Mum, geen enkel respect voor de band, maar er gewoon keihard doorheen praten over van alles (ik kon letterlijk het complete gesprek volgen over reisjes van vriendinnen, appartementjes, eten en nog meer van dan blablabla), blijf dan gewoon thuis of ga achterin staan.

 0
Avatar Marieke234
di 08 dec 2009 09:30

Marieke234 Helemaal mee eens. Zeker in het voorste vak! Ga dan lekker op de tribune zitten ofzo. En dan ook nog boos kijken als je mee gaat springen. Donder op.
Ook irritant is als je lekker vroeg komt om vooraan te gaan staan en er vlak voordat het begint mensen zich naar voren beginnen te wurmen. Die lui zouden eruit gezet moeten worden, grrrrr!

 0
Avatar Paul_Banks
di 08 dec 2009 10:00

Paul_Banks Of andersom; mensen die op festivals bij een act vooraan gaan staan om er na 2 nummers achter te komen dat ze het toch niet leuk vinden en zich dan naar buiten moeten wurmen :-D

 0
Avatar eggy
wo 09 dec 2009 19:15

eggy kutgelredome

 0
Avatar Maynard-J
vr 11 dec 2009 12:01

Maynard-J Niet alleen in de Gelredome hoor. Bij Muse in Ahoy had ik een week van tevoren via Marktplaats een tribuneplek gescoord op de tweede ring. Aardig zicht, prima geluid, en nog stond er behalve ik en die twee gasten naast me van wie ik het kaartje had gekocht niemand op. Er bleken nog een aantal plekken links achter en naast ons leeg te zijn, dus zijn we daar gaan staan en hebben we ons prima vermaakt.

Eergisteren was ik bij Paul McCartney door een half uur vertraging met de trein pas om kwart voor 8 in het stadion (aangekondigde aanvangstijd 20:00, werd 20:15) en liep ik met m'n gezelschap richting het midden van het veld. Beginnen een paar veertigers tegen ons dat we dat niet kunnen maken omdat zij er eerder stonden. Ze stoorden zich ook duidelijk aan mensen die "nu nog" bier gingen halen. Uiteindelijk doorgelopen tot rechts pal naast de PA, achter een andere lange vent gaan staan en verder een topavond gehad. Ach, ergens hebben ze ook wel gelijk maar we stonden echt niet ver naar voren of zo.

Mijn ergste ervaring met dringende mensen zijn de drie amoebes die bij Radiohead in Amsterdam vorig jaar overal vrolijk doorheen lulden nadat ze in polonaise naar voren waren gebeukt. Er is herhaaldelijk iets van gezegd, maar ze scholden ons gewoon keihard uit.

 0
Avatar pijpknert
za 12 dec 2009 20:05

pijpknert eggy schreef:
kutgelredome


Dat is al de zoveelste x dat je dit aanhaalt.Kom je uit Schijtmegen ofzo? Blijf daar dan lekker in het vervolg...

 0
Avatar MetalNina
za 22 mei 2010 02:36

MetalNina Ook van dit concert heb Ik foto's ze staan op:http://www.metalnina.hyves.nl

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.