Winnen: The Gathering-prijzenpakket

Door OurLadyPeace op 02 december 2009 - 12:31 Op 12 december staat The Gathering in de Boerderij in Zoetermeer. In 2007 verliet Anneke van Giersbergen de groep. Maar The Gathering gaat door en viert in 2009 haar twintigste verjaardag met een nieuwe zangeres en een nieuw geluid. Met de zangeres Silje Wergeland uit Noorwegen is de bezetting weer compleet gemaakt. Silje was 8 jaar lang zangeres de Noorse band Octavia Sperati. Met het album The West Pole toont de band aan dat ze nog steeds gelden als pioniers van alternatieve rock, met elementen uit de gothic en progrock.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van The Gathering in de Boerderij op 12 december! Daarnaast ontvangen de winnaars ook een t-shirt en een album van de band!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Gathering wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de The Gathering-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Gathering zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Gathering' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ok Go17

OK GO NAAR MELKWEGHet Amerikaanse powerpop kwartet OK Go geeft op 22 januari een concert in...

TrixieWhitleynews

TRIXIE WHITLEY KOMT NAAR PARADISO Op zaterdag 9 januari zal Trix Whitley een optreden komen geven in...

REACTIES

Avatar fsleeking
wo 02 dec 2009 13:13

fsleeking en het album is zelfs gesigneerd!

 0
Avatar nick63
za 05 dec 2009 14:42

nick63 13/02 in Den Bosch, zondagmiddag voorstelling. Gratiz kaartjes bij www.classicrockfestival.web-log.nl

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.