Willem van Hanegem bij Dommelsch Live38 in Amsterdam

Door OurLadyPeace op 20 november 2009 - 15:34 Vorige week maakte Radio 538 DJ Edwin Evers in zijn radioshow al bekend dat Willem van Hanegem dit jaar de grote winnaar is van ‘Singing Wizzz The Stars’; een zangwedstrijd in ‘Evers Staat Op’ waarbij BN’ers die normaal gesproken niet zingen, achter de microfoon kruipen om hun favoriete nummer te zingen.

De winnaar komt altijd nog een keer optreden. Zo ook van Hanegem. Dit keer niet in de Radio 538 studio, maar tijdens Dommelsch Live38 wat vandaag in Panama in Amsterdam plaatsvindt. Onder begeleiding van de band van Edwin Evers - Evers Slaat Door - brengt Willem opnieuw het nummer ‘Eight Days a Week’ van The Beatles ten gehore.

Het is alweer de vijfde Dommelsch Live38 van dit jaar. Naast het optreden van de oud-voetballer zijn er ook unieke gastoptredens van Waylon en Frans Duijts. Ze worden begeleid door Evers Slaat Door. Toegangskaarten voor Dommelsch Live38 zijn niet te koop, maar waren deze week alleen te winnen bij Radio 538 en via dommelschlive38.nl.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



benjaminherman

BENJAMIN HERMAN QUARTET TOURT DOOR NEDERLANDDit jaar bracht Benjamin Herman 'Blue Sky Blond' uit, het 10e solo album...

iamx3

IAMX IN APELDOORN EN BRUSSEL IAMX komt volgend jaar voor optredens naar Nederland en België. Op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.