Eindhoven komt met Emilie Autumn

Door Marz667 op 23 oktober 2009 - 15:48 Na Amsterdam en meerdere keren Utrecht, komt ze terug naar Eindhoven. Maandag 1 maart zal Emilie Autumn een optreden geven in de Effenaar. Na samenwerkingen met onder andere Courtney Love (The Chelsea) en met mede Chicagobewoner en ex-Loveliefje Billy Corgan (The Smashing Pumpkins). Liet ze op Summer Darkness al merken ook makkelijk zelf de zaal te kunnen vullen.

De voorverkoop voor dit concerten begint op 3 november voor € 18,00 + servicekosten. Let op: Minimum leeftijd 14 jaar, legitimatie verplicht. Jonger dan 14 jaar: enkel onder begeleiding van een volwassene.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mortiis

ZAANDAM, ROTTERDAM EN LEEUWARDEN KRIJGEN MORTIIS...Mortiis wordt wereldwijd gezien als één van de legendes als het gaat om...

Shout Out evenement

MOGI, ETNIKZ EN AREMC OP SHOUT OUT IN DE PUL (UDEN) Op donderdag 12 november vindt er in De Pul (Uden) een evenement plaats:...

REACTIES

geen avatar
vr 23 okt 2009 17:59

s204599 Zet er dan wel bij dat het in de Effenaar is. Het getuigt wel van lef om de grote zaal te boeken terwijl twee jaar geleden het concert in de kleine zaal was.

 0
Avatar PsychopaatStok
za 24 okt 2009 11:18

PsychopaatStok Tja, ze is wel populairder nu in Nederland dan 2 jaar terug, houd daar rekening mee ;-)

 0
Avatar Mrspenguin
za 24 okt 2009 20:45

Mrspenguin Ik hoorde dit nieuws donderdag, ik kan echt niet wachten! Locatie keuze vind ik alleen niet echt logisch; zeker niet met een grote zaal. Iets centralers had wel gemogen.

 0
Avatar Tescootje
ma 26 okt 2009 18:52

Tescootje Grote locatie keuze, maar ben zeker van de partij als het lukt met school. :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.