Winnen: 2x2 kaarten The Levellers in Theater Heerlen

Door OurLadyPeace op 16 oktober 2009 - 13:51 Op 30 oktober staan The Levellers in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. De folk-punkband was vooral in de jaren negentig succesvol en vierde vorig jaar nog hun twintigjarig bestaan. De band komt voor vijf shows naar Nederland, deze optredens maken deel uit van een uitgebreide Europese toernee. In de Parkstad Limburg Theaters in Heerlen zal de band hun repertoire in een theatrale setting akoestisch ten gehore brengen.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van The Levellers op 30 oktober in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Levellers wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de The Levellers-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Levellers zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Levellers' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



theparlormob

WINNEN: 2X2 KAARTEN THE PARLOR MOBDankzij de retro-rock die The Parlor Mob speelt worden ze vaak vergeleken met...

bringmethehorizonnews.gif7

BRING ME THE HORIZON SIGNEERT BIJ FAME AMSTERDAM Op 29 oktober aanstaande zal Bring Me The Horizon optreden in een...

REACTIES

geen avatar
ma 26 okt 2009 15:26

meeltje the levellers heerlen!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.