Winnen: 2x2 kaarten Trijntje Oosterhuis + Metropole orkest

Door Knoedel op 03 september 2009 - 18:45 Je had het op Podiuminfo al kunnen lezen: Trijntje Oosterhuis geeft op 2 oktober in de Heineken Music Hall een heel bijzonder concert met het complete Metropole Orkest. In het kader van de week van het Metropole zingt Trijntje Oosterhuis uit het reportoire van Burt Bacharach.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor dit unieke concert!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze kaarten is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Trijntje Oosterhuis met het Metropole orkest wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Trijntje Oosterhuis & Metropole Orkest-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Trijntje Oosterhuis & het Metropole Orkest zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Trijntje Oosterhuis & Metropole Orkest' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 13 september. Winnaars krijgen per email bericht.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



thetempertrapnews.jpg1

THE TEMPER TRAP IN NEDERLAND EN BELGIËZe stonden onlangs nog op Lowlands en als voorprogramma in de Melkweg, maar...

brainpowerr.jpg

NIEUWE THEATERTOUR BRAINPOWER De Nederlandse rapper/MC Brainpower gaat weer een rondje theaters doen. Samen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.