Winnen: 2x2 kaarten voor de Jeugd van Tegenwoordig in Bibelot

Door Jazza op 01 september 2009 - 12:48 Na zo ongeveer alle festivals plat te hebben gespeeld met hun superdope en hoogst originele Nederlandstalige hiphop duiken de vier heren van de Jeugd van Tegenwoordig weer het clubcircuit in, en een van de eerste plaatsen die ze aandoen is Dordrecht!
Op 11 september staat 'de Jeugd' in Bibelot op de planken voor een spetterend concert. En wij mogen 2x2 gratis kaarten weggeven voor dit optreden!

Het enige wat je hoeft te doen om gratis naar dit concert te gaan is in je Agendainfo aangeven dat je graag naar De Jeugd van Tegenwoordig in Bibelot wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de -pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar De Jeugd van Tegenwoordig in Bibelot wilt) naar [email protected] onder vermelding van 'De Jeugd @ Bibelot' en vermeld in het mailtje je volledige naam en de link naar je Agendainfoprofiel. Je kunt meedoen tot 8 september . Winnaars krijgen per e-mail bericht.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren is makkelijk, gratis en doe je in een handomdraai.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



machineheadnews32

MACHINE HEAD, HATEBREED E.A. IN AMSTERDAM EN BRUSSELDe mannen van Machine Head komen hun belofte waar maken door hun tour voor...

dredgnews.gif8

DREDG NAAR AMSTERDAMSE MELKWEG Het Amerikaanse Dredg komt opnieuw naar Nederland. De progressieve rockband...

REACTIES

Avatar thamzz
di 01 sep 2009 15:21

thamzz leuk! maar weer meedoen dan (:

 0
Avatar Wouttiewout
di 01 sep 2009 18:09

Wouttiewout Ik heb ook meegedaan is goed te bereiken waar ik vandaan kom dus hoop dat ik win!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.