Winnen 2x het boek 'Muziekreis door het Berlijn van toen en nu'

Door J_anna op 22 juli 2009 - 15:59 Wist je dat livemuziek erg belangrijk was voor de nazi's destijds? Dat ze een kruistocht tegen jazzconcerten voerden in de jaren dertig? Dat Hitler heel boos werd toen in 1941 de Staatsoper werd gebombardeerd en hij direct beviel tot heropbouw? Of altijd al willen weten waarom David Bowie en Iggy Pop hun beste platen hebben gemaakt in Berlijn? En wat is dat toch met West-Berlijn, met de harde kern van krakers, grote groepen kunstenaars, intellectuelen, studenten, leraren, architecten en galeriehouders? Gelukkig is er eindelijk een boek met zo'n tweehonderd bladzijden aan antwoorden, het boek 'Muziekreis door het Berlijn van toen en nu'

Podiuminfo mag 2x het boek Muziekreis door het Berlijn van toen en nu weggeven, geschreven door Leonor Jonker.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen, met daarin dat je graag kans wil maken op het boek 'Muziekreis door het Berlijn van toen en nu'.

Stuur deze mail naar [email protected] onder vermelding van 'Muziekreis door het Berlijn van toen en nu' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens. Je kunt meedoen tot 27 juli winnaars krijgen per email bericht.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



volbeatnews.jpg10

VOLBEAT KOMT 013 EN GO PLANET VERPLETTERENIn het kader van de 'Guitar Gangsters On Parole Tour 2009' komt Volbeat een...

Pete Philly & Perquisite4

LAATSTE TOUR VOOR PETE PHILLY & PERQUISITE Pete Philly en Perquisite zijn dit najaar nog eenmaal als duo te zien. Na...

REACTIES

Avatar jeroensiep
wo 22 jul 2009 22:14

jeroensiep Leuk! Ben twee jaar geleden naar Berlijn geweest, en het is inderdaad een geweldige muziekstad. Maar wat wel opvalt is dat de bovengenoemde artiesten wel een heroinverslaving hadden in die periode...(zie Christiane F.)

 0
Avatar skelter
do 23 jul 2009 14:05

skelter Ik kan me nog wel 10 muzikale dagen Berlijn herinneren van twintig jaar terug. Iggy gezien op een festival, Sounds (disco Christiane F.) bezocht (met net een jaren 70 avond!), veel bekende (alternatieve) muzikanten aan de barren in Kreuzberg.
fantastische stad, moet gauw eens terug.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.