eBay vergoedt alle Jackson-kaartjes

Door Marz667 op 28 juni 2009 - 18:16 Fans die kaartjes voor een van de concerten van Michael Jackson in Londen op eBay hebben gekocht, krijgen hun geld terug. Dat meldt de BBC.

De King of Pop zou vijftig optredens geven in de O2 Arena in de Britse hoofdstad. Het eerste concert van zijn This Is It-tour zou op 13 juli zijn. Details over de terugbetaling worden volgende week bekendgemaakt.

Concertorganisator AEG Live is nog niet duidelijk over een vergoeding, ze komen begin volgende week met een verklaring. De kaartjes voor Jacksons concerten gingen in maart in recordtempo over de toonbank.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Michael Jackson bad2

TRIBUTE MICHAEL JACKSON IN PARADISONederlandse artiesten brengen donderdag een eerbetoon aan de overleden...

La Coka Nostra1

WINNEN 2X2 KAARTEN LA COKA NOSTRA De hiphop-supergroep La Coka Nostra staat voor het eerst op een Nederlands...

REACTIES

Avatar chantalvaneck
zo 28 jun 2009 22:53

chantalvaneck Krijgen ze dan het originele bedrag terug, of de belachelijke bedragen die sommige mensen ervoor betaald hebben?

 0
Avatar BPatries
ma 29 jun 2009 08:56

Blind chantalvaneck schreef:
Krijgen ze dan het originele bedrag terug, of de belachelijke bedragen die sommige mensen ervoor betaald hebben?

Het wordt alleen het originele bedrag. Het is namelijk een eigen keuze om meer neer te leggen dan de aangeboden prijs, is gewoon een eigen risico natuurlijk.

 0
Avatar smellycat
ma 29 jun 2009 10:42

smellycat Erg raar dit daar Ebay zelf geen kaarten verkoopt maar andere mensen kunnen hun kaarten daarop te koop zetten toch? Of is dit een van de partijen waar toch heel veel kaarten naar door worden gesluist zodat concerten snel uitverkocht zijn en mensen er naast grijpen??

 0
Avatar ErikLuyten
ma 29 jun 2009 13:09

punkr @smellycat:
ze hebben die verzekering, samen met paypal. Marktplaats heeft dat ook dus ik neem aan dat via MP gekochte kaarten ook vergoed worden.

 0
Avatar smellycat
ma 29 jun 2009 13:37

smellycat Dat ken ik inderdaad en dan houdt Paypal het weer van de creditcard van de verkoper af dus die betaald het dus eigenlijk gewoon zelf terug?? Ben benieuwd wat de organisatie gaat doen want het lijkt me niet helemaal passend als je je geld niet terug krijgt daar ik iets heb gekocht wat ik nu niet krijg. Ken de kleine lettertjes niet maar het lijkt me dat de organisator er nu niet met vele honderden miljoenen vandoor mag gaan?? (al verbaasd mij tegenwoordig niets meer??)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.