De Gonz organiseert een benefietconcert voor zichzelf

Door J_anna op 24 juni 2009 - 13:51 Voor diegenen die het nog niet weten: De Gonz in Gouda heeft door tegenvallende bezoekersaantallen moeite om haar continuïteit te consolideren. Medewerkers en vrijwilligers van de stichting sociëteit zetten zich in om het voortbestaan op korte én lange termijn een positieve impuls te geven.

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni wordt er zowel op vrijdag als op zaterdagavond een benefietconcert gegeven. Een aantal bands zijn éénmalig bereid gevonden om mee te werken aan deze avonden waar de omzet zal worden gebruikt om de financiële positie van De Gonz te verbeteren.

Op vrijdag avond staat de Rotterdamse thrashmetal band Heavy Metal Solarfall op de planken, samen met Dark Remains, die zeker een aantal nummers van hun nieuwe album ten gehore zullen brengen. Op de zaterdagavond spelen er The Patrons, een jonge en zeer enthousiaste oi-band uit Gouda, Drugsmokkel, heerlijke punk ’n roll van 2 Goudse punkchicks op gitaar en bass en een kerel achter drums. Daarnaast speelt Bleed for Mercy, een talentvolle band die deathmetalcore speelt.

Beide avonden beginnen om 21:00u en kosten slechts €5.

Naast dit fantastische initiatief zal er op zaterdagmiddag 26 juni,
tijdens de havendagen, een open dag worden gehouden. De deur naar De Gonz staat die middag van 13:00u tot 17:00u open, letterlijk en figuurlijk, zodat iedereen een kijkje kan komen nemen in de prachtige zaal.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Backstreet Boys24

BACKSTREET BOYS NAAR AHOY ROTTERDAMJawel, ze bestaan nog. De Backstreet Boys , wie kent ze niet, komen weer...

sarahbett1

SARAH BETTENS AKOESTISCH IN DE MELKWEG Sarah Bettens zal in oktober een akoestische tour doen door Europa en doet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.