Winnen 2x2 kaarten The Qemists + het album

Door J_anna op 03 juni 2009 - 16:10 The Qemists begonnen als rockbandje, experimenteerden wat met drum n bass en besloten het uiteindelijk maar allebei tegelijkertijd te doen. En dat is ze verdomd goed gelukt. Op de nieuwe plaat Join The Q werden ze onder andere bijgestaan door Mike Patton (Faith No More) en zangeres Jenna G. De BBC Radio 1 noemde hen ‘de toekomst van de muziek’ en liefhebbers van bijvoorbeeld Pendulum mogen dit niet aan zich voorbij laten gaan.Met hun keihard rockende tracks wordt het zeker een gekkehuis op de dansvloer!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten + album weggeven voor The Qemists op zaterdag 13 juni in de Patronaat in Haarlem.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Qemists wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de The Qemists-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Qemists zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Qemists' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 10 juni winnaars krijgen per email bericht.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vriendenvanamstellive15

EERSTE NAMEN VOOR DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVEJe moet er nog even op wachten, maar de eerste namen voor De Vrienden Van...

warship1

WINNEN 3X2 KAARTEN WARSHIP Warship is een Amerikaanse band. Op vrijdag 5 juni staan ze in de Winston...

REACTIES

Avatar Until My End
do 04 jun 2009 01:13

Until My End Dope band is dat en live ook errug vet. :)

 0
Avatar kosterlijk
zo 07 jun 2009 15:31

kosterlijk Leuk :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.