Winnen 2x2 kaarten Gavin DeGraw

Door J_anna op 26 mei 2009 - 15:52 Gavin DeGraw zijn eerste album kwam uit in 2003 'Chariot', hiervan worden er meer dan een miljoen verkocht. De single 'I don't want to be' wordt een enorme hit. In 2008 kwam zijn tweede album uit. En inmiddels is zijn derde album 'free' uit. Hij is op maandag 1 en dinsdag 2 juni te zien in de Paradiso in Amsterdam.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Gavin DeGraw op maandag 1 juni en 2x2 kaarten voor dinsdag 2 juni in de Paradiso in Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Gavin DeGraw wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Gavin DeGraw-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Gavin DeGraw zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Gavin DeGraw' en vermeld in het mailtje je volledige naam en of je maandag of dinsdag wilt gaan. Je kunt meedoen tot 28 mei winnaars krijgen per email bericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Recensieplaatje 22

RECENSIES: GREEN DAY, MARILYN MANSON, MADNESS, ...En ook deze maand een overzicht van onze cd-recensies, met o.a. Green Day,...

Moke16

MOKE: NIEUW ALBUM EN UITGEBREIDE TOUR Inmiddels is het alweer 2 jaar geleden dat het zeer succesvolle debuutalbum...

REACTIES

Avatar Jappelke
di 26 mei 2009 16:05

Jappelke Ieuw, irritante dude

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.