Winnen 2x2 kaarten Noisy Neighbours Festival

Door J_anna op 18 mei 2009 - 18:19 Op zaterdag 23 mei geven ze in de Atak in Enschede onze Oosterburen een avond om een fijne partij lawaai te maken op het podium! Drie bands 'van over de grens' gaan de zaal goed laten rocken. Deze avond zullen Trashmonkeys, Fire in the Attic en The Morbid Minds het podium betreden.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Noisy Neighbours Festival op zaterdag 23 mei in de atak in Enschede.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Noisy Neighbours Festival wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Noisy Neighbours Festival-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Noisy Neighbours Festival zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Noisy Neighbours Festival' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 21 mei winnaars krijgen per email bericht.enemy

WINNEN 2X2 KAARTEN THE ENEMYNa hun stormachtige doorbraak anderhalf jaar geleden middenin de Britpophype...

skin_news7

SKUNK ANANSIE DOET PARADISO De Britse band Skunk Anansie komt naar Nederland. Op zondag 8 november...

REACTIES

Avatar deHertog
ma 18 mei 2009 21:22

deHertog hmm, ken ik niet, ken ik niet en ken ik niet?

 0
Avatar qmariek
wo 20 mei 2009 00:40

qmariek Dat zou heel goed kunnen, want daar is het Noisy Neighbours Festival ook voor bedoeld: onbekende Duitse bands de kans geven om een avondje te spelen in een Nederlandse zaal... (zie Atak.nl voor de links naar de MySpaces van deze bands...) Deze bands zijn zeker de moeite waard! Eigenlijk staan er weinig slechte bands op dit festival (dit festival is een paar keer per jaar) en ik ben er regelmatig te vinden. A.s. zaterdag weer :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.