Winnen 2x2 kaarten Chris Cornell

Door J_anna op 13 mei 2009 - 11:23 Voor velen is hij nog steeds het bekendst als de frontman van Soundgarden en Audioslave. Maar ook solo heeft Chris Cornell al drie prachtplaten uit gebracht. In maart bracht hij zijn nieuwe album 'Scream' uit. Voor dit album heeft hij niemand minder dan top hiphopproducer Timbaland gestrikt. Ook staat hij dit jaar op verschillende grote festivals, waaronder Pinkpop en Rock Am Ring.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Chris Cornell op dinsdag 2 juni in de Oosterpoort in Groningen.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Chris Cornell wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Chris Cornell -pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Chris Cornell zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Chris Cornell' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 21 mei winnaars krijgen per email bericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



andre

WINNEN 2X2 KAARTEN + CD ANDRE MANUEL EN DE KETTERSE...Na de recycle cd “Op Verzoek van de Goden” uit 2008 en de intense tour die...

stream of passion

WINNEN 2X2 KAARTEN STREAM OF PASSION - CD PRESENTATIE Progressieve en gothic metal komen in 2005 samen bij de samenwerking tussen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.