Babyface naar Amsterdam Rai

Door fresh77 op 12 mei 2009 - 17:28 Singer-songwriter Kenny 'Babyface' Edmonds zal op donderdag 9 juli 2009 samen met zijn live band een exclusief optreden verzorgen in Nederland. De r&b sensatie uit Amerika brengt deze avond al zijn bekende hits ten gehore in de Rai te Amsterdam.

Kaarten voor het concert zijn inmiddels verkrijgbaar en gaan weg voor 45 euro.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Alesana2

WINNEN 2X2 KAARTEN ALESANA, FALL FROM GRACE EN DESTINE Alesana is een Amerikaanse band. Hun eerste complete album brengen ze in...

perfect tool1

WINNEN 3X2 KAARTEN THE PERFECT TOOL & FAKE NO MORE De Amerikaanse band The Perfect Tool is naar eigen zeggen ’s werelds beste...

REACTIES

geen avatar
za 11 jul 2009 13:36

Prettygurl Het was gewoon belachelijk dat een artiest uit zijn genre zo is gepresenteerd. Zaal maakte een armoedige indruk. Geen mogelijkheden om te zitten. Met geliefden die rustig van de romantische muziek wilden zitten genieten, was geen rekening gehouden. Ik zal het maar niet hebben over de opzet van het podium en de opstelling van de vips. Er hingen grote witte schermen, waarvoor? Er is nooit iets op de schermen verschenen. Geen voorprogramma, deuren gingen pas om 19.15 uur open, dan eerder aangegeven namelijk 18.00 uur. Optreden is om 22.00 uur gestart. In de tussentijd mocht je staan en naar het lege podium kijken. En Alain Clarke die midden in de show van Babyface komt optreden?! What's up with that. Concert was om 23.00 uur precies afgelopen. En de akoestiek in die hal, vreselijk gewoon. Geluid viel vaak weg en kwam er soms vervormd uit. We zijn gewoon genaaid met deze show!

 0
geen avatar
zo 19 jul 2009 18:25

JoeSuthar Schande, dat een wereldartiest als Babyface te laat opkwam, het concert is een uur later begonnen dan wat er op het concertkaartje stond vermeld.
Fans begonnen geirriteerd te raken en gingen hard fluiten en joelen. Nadat de vips op het podium allen gearriveerd waren, kwam dan eindelijk Babyface op.
Ook is de akoestiek van de zaal ver beneden pijl, hierdoor vervormde het geluid op alle fronten.
Het iets te veel verhalen vertellen van Babyface tussen de nummers door, maakte het er niet beter op.
Een te kort optreden met een zanger/songwriter van hoog niveau en helaas een kleine formatie in een ongeschikt concertzaal (Rai Amsterdam) stelde mij zeer teleur.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.