Winnen 2x2 kaarten Claw Boys Claw

Door J_anna op 15 april 2009 - 11:18 Claw Boys Claw ze stonden al in uitverkochte zalen als Paradiso en Tivoli en bijzonder succesvolle optredens op grote festivals als Noorderslag, Lowlands en Parkpop. Deze rockers blijken, 25 jaar nadat de muziekwereld letterlijk en figuurlijk op zijn kop kwam te staan door 'Shocking Shades of Claw Boys Claw', nog niets aan kracht verloren te zijn. Iedereen kent ze inmiddels wel, maar denk niet dat je weet wat je te wachten staat bij een optreden van Claw Boys Claw. Zanger Peter te Bos is en blijft een net zo onvoorspelbaar en ongeleid projectiel als in zijn jonge jaren. Sommige dingen veranderen nooit en zo ook  Claw Boys Claw niet. Op donderdag 23 april staan ze in het Luxor Live podium in Arnhem.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Claw Boys Claw op donderdag 23 april in het LuxorLive podium in Arnhem.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Claw Boys Claw wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Claw Boys Claw-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Claw Boys Claw zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Claw Boys Claw' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 21 april winnaars krijgen per email bericht.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



talestmannews.jpg6

THE TALLEST MAN ON EARTH TERUG NAAR NEDERLANDWe zagen hem al op EuroSonic dit jaar: The Tallest Man on Earth . Het...

melkweg_amsterdam_news.jpg1

EERSTE VOORSTELLINGEN RABOZAAL MELKWEG Vanaf mei 2009 wordt de Rabozaal, een multifunctionele theaterzaal elke maand...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.