Surinaamse band bij aankomst Schiphol aangehouden

Door Marz667 op 13 april 2009 - 09:55 Suriname’s meest populaire band, de kaseko /kawinaformatie Naks Kaseko Loco, komt naar Nederland. In de periode van 24 april tot 14 mei is de ruim 20-koppige formatie op tournee in ons kikkerlandje om ons wat tropische momenten te bezorgen.

De ontvangst verliep echter minder positief dan gehoopt. Zaterdagochtend werd de band bij aankomst op Schiphol aangehouden. Tijdens een zogeheten 100-procentscontrole werd de complete band die bestaat uit 22 muzikanten gearresteerd op verdenking van drugssmokkel.

Dit heeft de Koninklijke Marechaussee zaterdagmiddag bevestigd aan AT5. De band was vanuit Suriname naar Nederland gereisd om op te treden op een feest, de Pleasure Paasparty in Rotterdam. De marechaussee doet op dit moment onderzoek of en zo ja, hoeveel bandleden drugs hebben gesmokkeld.

In 2008 werden op Schiphol drie brassbands uit Suriname , waaronder de Parbo Brassband, betrapt op drugssmokkel. Ook leden van een bekende toneelgroep, A sa Go hadden drugs bij zich bij aankomst op Schiphol.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



holy fuck3

WINNEN 2X2 KAARTEN HOLY FUCK, IT HUGS BACK, DEATH...KindaMuzik bestaat tien jaar. Op 21 april vieren ze daarom een feestje in De...

raymannews.gif

PROGRAMMA SCHAFFELAARTHEATER IN BARNEVELD VRIJWEL ROND Twee maanden voor de officiële opening van het Schaffelaartheater in...

REACTIES

Avatar Logixx
ma 13 apr 2009 10:10

Logixx Sukkels...

 0
Avatar Renzo
ma 13 apr 2009 10:23

Renzo Je weet nog niet of het waar is...

 0
Avatar E-Clect-Eddy
ma 13 apr 2009 11:04

E-Clect-Eddy Ja, Sir Paul Mccartney is zo ook eens in Japan tegen de lamp gelopen ...met een zakje wiet (of zat daar ook coke bij?). De Vraag nu is: was dit voor eigen consumptie van de band of om weg te geven :-P

 0
Avatar Kydroh
ma 13 apr 2009 11:27

Kydroh Lolz.

Welcome to Amsterdam the drugs capitol of the world. (quote Eurotrip) :-D

 0
Avatar AtomicGarden
ma 13 apr 2009 12:38

AtomicGarden Die Brassbands gaan zeker nu hun naam veranderen in Grassband?

 0
Avatar uncovered
di 14 apr 2009 10:26

uncovered Maar liefst 22 leden van de populaire Surinaamse band Naks Kaseko Loco zijn op Schiphol opgepakt in verband met drugssmokkel. Bij leden van de band werden bolletjes aangetroffen.

Vorig jaar waren er ook al 3 leden opgepakt vandaar dat ze nu allemaal gecontroleerd zijn. Ze zouden met pasen een optreden hebben gegeven maar daarin tegen zaten ze vast.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.