Winnen 2x2 kaarten cd presentatie New Generation Big Band

Door J_anna op 29 maart 2009 - 22:11 Deze 18-koppige band, bestaande uit de top van de nieuwe generatie Nederlandse jazz muzikanten, brengt een nieuw initiatief: "Bigbandmuziek met een hedendaagse flavour". Funky, groovy beats met een knallende blazerssectie zijn de brandstof van de band. Op donderdag 2 april staan ze in de Melkweg in Amsterdam.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de New Generation Big Band cd presentatie op donderdag 2 april in de Melkweg in Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar New Generation Big Band cd presentatie wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de New Generation Big Band-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar New Generation Big Band zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'New Generation Big Band' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 31 maart winnaars krijgen per email bericht.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Deep Purple10

DEEP PURPLE NAAR ANTWERPEN EN AMSTERDAMOp 18 november treedt Deep Purple op in de Antwerpse Lotto Arena, zo meldt...

cocorosie.jpg11

COCOROSIE NAAR OPENLUCHTTHEATER CAPRERA Op dinsdag 16 juni zal het Amerikaanse duo CocoRosie een optreden geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.