Winnen 3x2 kaarten Mostly Autumn

Door J_anna op 25 maart 2009 - 09:44 De band, die bestaat sinds 1998 heeft haar thuisbasis in York, Engeland. Hun laatste nieuwe album heet 'Glass Shadows' en kwam eerder dit jaar uit. De muziek van Mostly Autumn kan omschreven worden als Melodieuze Rock met Keltische invloeden. Bryan Josh en zangeres, Heather Findlay bepalen het gezicht en geluid van de uit zeven muzikanten bestaande band. Mostly Autumn laat zich vooral beïnvloeden door symfonische rockgroepen als Genesis en Pink Floyd. Bryan Josh is een groot bewonderaar van David Gilmour. Zijn weergaloze gitaarspel is de een parel in de kroon van de band.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Mostly Autumn op vrijdag 3 april in Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Mostly Autumn wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Mostly Autumn-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Mostly Autumn zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Mostly Autumn' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 1 april winnaars krijgen per email bericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



supermannen

WINNEN 2X2 KAARTEN SUPERMANNENMet hun melodieuze Nederlandstalige gitaarrock speelden de Supermannen uit...

Muse 260

MUSE OP TOURNEE Muse heeft aangekondigd weer te gaan touren in de herfst. De band zal voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.