Winnen 3x2 kaarten Jessica Lea Mayfield & Benjamin Winter

Door J_anna op 25 maart 2009 - 09:39 De Amerikaanse zangeres Jessica Lea Mayfield is met haar 19 jaar een grote belofte in de folkmuziek. Het is echter geen artieste die een bruiloftsfeest kan openen - ze schrijft elementaire, donkere liedjes en begeleidt zichzelf daarbij spaarzaam op de gitaar. Ze staat samen met Benjamin Winter op 30 maart in de Tivoli.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Jessica Lea Mayfield & Benjamin Winter op maandag 30 maart in de Tivoli in Utrecht.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Jessica Lea Mayfield & Benjamin Winter wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Jessica Lea Mayfield & Benjamin Winter-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Jessica Lea Mayfield zou willen) naar [email protected] onder vermelding van ' Jessica Lea Mayfield' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 27 maart winnaars krijgen per email bericht.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Muse 260

MUSE OP TOURNEE Muse heeft aangekondigd weer te gaan touren in de herfst. De band zal voor...

Kubus

WINNEN 3X2 KAARTEN KUBUS & BANG BANG Rauw en oprecht, is het eerste wat in je opkomt als je het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.