Winnen! 2x2 kaarten Electric Trash: Yuksek en Sinden + album Yuksek

Door Boppie op 04 maart 2009 - 18:10 Sinden (ook wel bekend van als duo met The Count) komt uit Londen en de invloeden uit die stad hoor je terug. Dikke bassen en hiphop-invloeden zorgen voor zware dubby fidgethouse. Het nummer Beeper, dat ie samen met The Count en Kid Sister maakte werd vorig jaar al een dikke hit en in december mixte hij de meest recente plaat voor Fabric, de Londense club waar hij resident is!

Frankrijk blijkt een onverslaanbare leverancier van vette electro. Na Daft Punk en de Ed Banger stal is het de beurt aan Yuksek! Als klein manneke zat hij al urenlang te oefenen op de piano, tot hij zich realiseerde dat hij daar alleen maar muziekleraar mee kon worden. Hij besloot op 17-jarige leeftijd dat het ook anders af moet kunnen lopen, stopte met school en nam een duik een nieuw muzikaal avontuur. En dat is gelukkig allemaal goed afgelopen, zo leverde hij vorig jaar al een leuke single af en deed remixes voor onder andere Mika en White Lies. 2 februari komt zijn debuutplaat uit, waarom hij popnummers de nacht in sleept, met post-punk riffs, acid loops, disco grooves en house beats.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Electric Trash: Yuksek en Sinden (+ het album Yuksek) op zaterdag 7 maart in het Patronaat in Haarlem

Het enige wat je hoeft te doen om hier bij te kunnen zijn, is in je Agendainfo aangeven dat je graag naar Yuksek en Sinden wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Electric Trash: Yuksek en Sinden-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Yuksek en Sinden zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Yuksek en Sinden' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 6 maart winnaars krijgen per email bericht.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



arrowradio2

MUZIKANTEN ZETTEN ZICH IN VOOR ARROWTwee dagen lang zal het in zwaar weer verkerende radiostation Arrow Jazz FM...

Silverstein15

SILVERSTEIN TE ZIEN IN MELKWEG AMSTERDAM De heren van Silverstein komen naar onze hoofdstad. De Canadese...

REACTIES

Avatar Broodrommel
wo 04 mrt 2009 21:49

Broodrommel Yuksek is wel supervet! ik ben wel geinteresseerd, even meedoen (wel kortdag though)

 0
Avatar bruisedego
do 05 mrt 2009 09:26

bruisedego Vet, helaas ga ik al naar een heel leuk feest zaterdag.

 0
Avatar Kelvin
do 05 mrt 2009 10:05

Kelvin Ik ben er al bij :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.