Winnen 2x2 kaarten Bonaparte

Door Boppie op 02 maart 2009 - 11:45 Nadat de Zwitserse vagebond Tobias Bonaparte in 2006 van Barcelona naar Berlijn verhuist wordt hij al snel een sensatie in de underground van Europa's muziekhoofdstad. Het debuutalbum Too Much, dat uitkomt in augustus 2008, markeert het begin van een stormachtige carriere. De muziek op de plaat is een mix van –trashy- indierock, electronica en dancepunk. De 'visual circus punk'act is in Duitsland, waar ze een bescheiden hitje hebben met de gelijknamige single, steeds populairder aan het worden. De feest-act Bonaparte staat inmiddels ook buiten Duitsland bekend als het allereerste muziekcircus ter wereld. Combineer de freakshow van Jim Rose met de gekte van The Tubes en Gwar en je hebt een beetje een idee waar het bij Bonaparte om draait. De Bonaparte circusfreakshow bestaat naast vier muzikanten uit 'dancers, animals, fruits, fire and confusion'.

Podiuminfo mag voor het optreden van Bonaparte in Doornroosje en Paradiso elk 1x2 kaarten weggeven.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Bonaparte wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de
Bonaparte-pagina (Doornroosje, 17 maart)
Bonaparte-pagina (Paradiso, 18 maart)
als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Bonaparte zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Bonaparte (+ podium)' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 6 maart winnaars krijgen per email bericht.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



u228

AANKONDIGING U2 TOUR OP 9 MAART 2009Op 9 maart aanstaande zal de nieuwe tour van U2 aangekondigd worden volgens...

acdcnewss.jpg16

ZEKER DUIZEND TICKETS AC/DC ONGELDIG Alle fans die een ticket kochten van particulieren op sites als eBay en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.