Winnen! 3x2 kaarten Priestfeast (Judas Priest, Megadeth, Testament)

Door fresh77 op 27 februari 2009 - 15:01 Op maandag 23 maart 2009 wordt de Heineken Music Hall omgetoverd tot een ware metaltempel, want dan staat Priest Feast op het programma. De heavy metaltitanen van Judas Priest brengen op deze avond samen met special guests Megadeth en Testament een bezoek aan Amsterdam.

Heb jij nog geen kaarten? Geen nood, wij mogen er 3x2 weggeven!

Om kans te maken op een setje kaarten hoef je maar twee dingen te doen. Stuur een mailtje naar acties@festivalinfo.nl l met als onderwerp Priestfeast. Zet in dat mailtje een link naar je Agendainfo account.

Laat vervolgens hieronder in de comments weten wat jouw ultieme toegift zou zijn op deze spectaculaire avond. Wil je Vic Rattlehead wel eens on stage zien? Moet er een ABBA-cover gespeeld worden? Of zie je tijdens "Breaking The Law" liever James Lomenzo op de bas in plaats van Ian Hill? Niets is te gek! Wees creatief en leef je uit in de comments. De drie meest originele toegiften zijn een setje kaarten waard!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief3fm_news6

UITREIKING 3FM AWARDS IN WESTERGASFABRIEK + UPDATEDe 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse...

The Fray5

THE FRAY PRESENTEERT 'THE FRAY' IN AMSTERDAM De rockband uit Denver, Colorado komt naar Nederland om haar nieuwe album aan...

REACTIES

Avatar darkjustice-drummer
vr 20 feb 2009 16:57

darkjustice-.. Fantastisch! wat een mooie prijsvragen zijn er hier de laatste tijd!!

en mijn ultieme toegift.. hmm, misschien dat als alle leden van Priest, Testament en Megadeth het podium opkomen met z`n allen, en samen de 3 biggetjes van K3 gaan spelen! dat zou lachen zijn!:D

 1
Avatar MaybexMemories
vr 20 feb 2009 17:22

MaybexMemories Vette prijsvraag! ik doe mee!

Mijn ultieme toegift :
Podium word donker, er komt een weg van gele stenen te voorschijn. Judas Priest begint een bombastisch nummer te spelen en uit het donker komen Dave Mustaine verkleed als vogelverschrikker, Rob Halford verkeeld als robot en Chuck Billy verkleed als Dorothy aangehuppeld. Ze blijven even stilstaan en na luid applaus zet de band het nummer van The Wizard Of Oz in. Dave, Chuck en Rob huppelen over het podium terwijl ze luidkeels zingen "We're off to see the wizard, the wonderfull wizard of oz.." hoe vet zou dat zijn dan??

 0
Avatar Freeburt
vr 20 feb 2009 17:54

Freeburt Slaaaaayeeerr

 0
Avatar Obey-Your-Master
vr 20 feb 2009 18:08

Obey-Your-Ma.. mooie prijsvraag!!


mijn ultieme toegift;
ze verlaten podium.... podium word donker... na een tijdje gaat Scott weer achter zn drumstel zitten waarbij er een lamp op hem word gezet... zo zet hij Living After Midnight in, omdat dat nummer bij de vorige tour niet eens gespeeld werd!!!

dan weer even weg, waarna ze terugkomen als in de vroege jaren 70, waarbij KK nog een grote cowboy hoed droeg, en Rob er echt als een hippie uitzag. (inclusief lang haar!!) en dan op die manier maar eens Run Of The Mill spelen!!

dat lijkt mij nou GE-WEL-DIG om te zien!!

 0
Avatar DoucheBag
vr 20 feb 2009 18:35

DoucheBag Hier hoopte ik nou al weken op, aangezien ik een beetje geldloos ben op t moment.

Mijn ULTIEME Toegift:
Als het donker word Rob Halford met zijn motor het podium opkomt MET Dave Mustaine achterop. Ze stappen af en ze spelen hell bent for leather,met dave ook op gitaar. Na dat nummer spelen ze You've got another thing coming met Chris Broderick en Chuck Billy, Chris moet de solo met 300 noten per seconde spelen, en Rob moet een een zangduo houden met Chuck Billy.
En ze mogen ook wel wat nummers uit de oude doos halen wat mij betreft.

 0
Avatar GuitarPim1989
vr 20 feb 2009 18:46

GuitarPim1989 Toegift? ehm...
Dat dave mustaine zijn gitaar aan mij geeft?:)

 -1
geen avatar
vr 20 feb 2009 19:31

alicecooper Mijn ultime toegift zal zijn,
Megadeth-A tout le monde
Waarom?? het is toch wel een van mijn favo nummer en ik heb het nummer nog nooit live gehoord.

 0
Avatar ProgDamien
vr 20 feb 2009 19:43

ProgDamien Gave actie ja!
Mijn ultieme toegift:
Mijn ultieme toegift zou zijn dat aan het einde van de show niet alleen Rob Halford (Zanger Judas Priest) met z'n Harley het podium opkwam, maar ook Dave Mustaine (zanger Megadeth) en Chuck Billy (zanger Testament). Dat zou echt te gek zijn!
En vervolgens zouden ze met z'n drieën een toegift kunnen spelen, ik noem: Into the Pit.
Dan bedoel ik niet de welbekende versie van Testament, maar de versie van Fight. Die band had Rob Halford gevormd nadat hij in 1992 tijdelijk bij Judas Priest wegging. Fight is in 1995 gestopt.
Hier een linkje eventueel naar een live performance van Fight met into the pit:
http://www.youtube.com/watch?v=2AHt6ukv2RM

Ik zou het zelf echt tof vinden als Rob, Dave, en Chuck alle 3 een nummer samen zouden doen!

 0
Avatar andries
vr 20 feb 2009 20:26

andries het mooiste zal zijn naar al dat gitaar geweld dat ze jet poduim op komen lopen en roepen komende half uur gratis bier

weet je wel wat deze 3 bands mij al gekost hebben door de jaren heen

thirts-cd's-dv's-kaartjes noem maar op
kunnne ze toch wel eens waarderen en iets terug doen door een paar biertjes tegeven,,

 0
Avatar horned_reaper
vr 20 feb 2009 21:28

horned_reaper Oh... Judas Priest, Metadeth en Testament... wat een helden op één avond !
Als ik niet zo hoog in de kosten zat, had ik de dag van de voorverkoop nog met een tentje voor de kaartverkoop gelegen :{

Maar mijn droom toegift bij deze set? .....
Ik denk dat je voor zoiets deze drie band toch samen moet zetten.
Greg Christian (Testament) samen met Dave Mustiane (Megadeth) die als twee bezetenen tegen elkaar solo'en, terwijl Rob Halford (Judat Priest (Duh)) als een idioot met zijn motor in zijn lederen pakje over het podium cirkelt!

Dat moet toch wel één van de mooiste momenten uit je leven zijn, zulke helden bij elkaar !

 0
Avatar horned_reaper
vr 20 feb 2009 21:31

horned_reaper horned_reaper schreef:
Metadeth en Judat Priest :(


Megadeth en Judas Priest natuurlijk !

 0
Avatar duvel
za 21 feb 2009 12:02

duvel Krantenkop op 24 maart:
METALCONCERT LOOPT FINAAL UIT DE HAND
Gisteravond na het niet spelen van een toegift werden metalengoden Judas Priest uitgejouwd voor meer dan een half uur. Daarna werd de zaal afgebroken door de uitzinnige menigte langharig tuig. Een ware metal storm waarde door de krochten van de HMH. De bandleden waren inmiddels vertrokken naar het Amstel Hotel in het centrum van de stad. Toen dit bekend werd gingen de bezoekende metalheads te voet richting het hotel. De groep werd almaar groter, spontaan sloten mensen zich aan bij dit gebeuren. Bij het Amstel aangekomen, stond een cordon van de inmiddels gewaarschuwde politie rondom het hotel. Het publiek riep als een: Nog een liedje! Nog een liedje!
De bands waren op de hoogte gebracht van deze aanzwellende mars richting hun hotel.
In een gezamenlijke verklaring, die snel door Rob, Dave en Chuck werd opgeteld, stond dat een technisch probleem ten grondslag lag en geen onwil om een laatste toegift te geven. Door de enorme dranklust van het publiek, waren de muntjesautomaten gecrasht en dit had een kortsluiting gegeven in de hele HMH. Om verdere escalatie van deze grote menigte te voorkomen werden alle roadies vanuit de coffeeshops en Wallen bij elkaar getrommeld om in allerijl een podium op het dak te bouwen van het Amtel Hotel.
Na een record tijd van een half uur stonden de Marshalls in gereedheid en vlogen het eerste riffs door de nacht. Beschenen door politie helikopters en uitgerukte camerateams van Hart van Nederland en het Jeugdjournaal, vond hier een uniek concert plaats. De langste toegift aller tijden kwam zelfs in het Guinness Book of Records. De laatste tonen van de gezamenlijke jam verstomden pas tegen ochtendgloren. En wie goed keek zag een zwart gekuifde rocker heen en weer schuifelen op de maat van de muziek en de rand van het dak.

 0
Avatar Bloodmonk
za 21 feb 2009 15:54

Bloodmonk Mijn ultieme toegift :

Dave tegen komen in de moshpit!

 0
Avatar ikdus
za 21 feb 2009 17:09

ikdus Ultieme toegift:

Rob Halford komt op verkleed als Judas en dan spelen ze hun nieuwe door Dan Brown geschreven nummer 'The Gospel Of Priest' terwijl op de achtergrond een doek hangt met de bandleden van Testament, Megadeth en Priest bij het laatste avondmaal.
Hierna komt er een enorm biervat op het podium waar we allemaal van kunnen tappen.
Dit biervat blijkt de heilige graal te zijn en is onuitputtelijk zodat de security van de HMH nog dagenlang bezig is eer ze alle dronken bandleden en fans de hal uitkrijgen.
Het optreden van de Discolegends drie dagen na Priest Feast komen we dankzij de alcohol nog door, maar door de pijn aan de oren doende geluiden van r&b throwback een dag later verlaten dan toch de laatste metalheads de HMH.

 0
Avatar SadisticMagician
za 21 feb 2009 17:13

SadisticMagi.. Ultieme toegift:
Gratis bier voor iedereen!

 0
geen avatar
za 21 feb 2009 18:22

noomy Ultieme toegift:

Een kop warme chocomel met slagroom en marshmallows voor iedereen zou te gek zijn!!!

 0
Avatar Rock_Roll_All_Night
za 21 feb 2009 19:01

Rock&Rol.. Ultieme toegift: na een eerste toegift uit hun eigen repetoire, komt Halford op een motor het podium op en zet de band 'Oerend Hard' in. Het gehele nummer in gebrekkig Nederlands uiteraard!

 0
Avatar Tenrash
za 21 feb 2009 21:32

Tenrash ultieme toegift:

na het optreden komen ze allemaal terug op het podium met akoestische gitaren trommels en tamboerijn en zingen ze "a bike with no name"

(uiteraard afgeleid van a horse with no name)

 0
Avatar mariahelena
za 21 feb 2009 23:16

mariahelena Toegift?
Dave Mustaine speelt zijn versie van The Unforgiven........nr:IV

 0
Avatar mountainking
zo 22 feb 2009 08:48

mountainking Chuck,Dave en Rob als de 3 tenoren

 0
Avatar nienkeeej
zo 22 feb 2009 15:50

nienkeeej ultieme toegift:
ze komen met zn allen het podium op, met banjo's en violen, en dan spelen ze gewoon keihard a tout le monde. aan het eind duiken ze allemaal het publiek in om nog even een potje keihard te moshen.

 0
Avatar CoBhCNL
zo 22 feb 2009 17:00

CoBhCNL Ultieme toegift:
Dave mustaine zingt een duet met de leden van Judas priest. Het nummer dat ze zingen is speciaal geschreven voor deze avond, met de tekst geprojecteerd op een groot scherm achter huh. Links en rechts een pit, lopen ze het publiek een stuk in. Shaking hands with their metal brothers. Fans gaan uit hun dak, vuurwerk en een stripteaseact. Als klap op de vuurpijl gooien ze bier en whiskey over het publiek heen. Sex, drugs and rock & roll, de ultieme ervaring!

 0
Avatar Venividivici
zo 22 feb 2009 17:16

Venividivici Een kapper die desgewenst (en gratis!) extensions zet bij ouwe rockers die hun wilde haren weer terug willen?!

 0
Avatar Noisecreator
zo 22 feb 2009 19:58

Noisecreator ulieme toegift: het podium echt super ingericht met allemaal atributten donkere show van judas priest met ook veel vuurwerk en zou vet zijn dat alle bandjes samen kome om een groots nummer te spelen dat is zo asome :D

 0
Avatar apju
zo 22 feb 2009 23:30

apju Mijn ultieme toegift:
The green manalishi met Mick Fleedwood op drums, peter vink (ex-Q65 en Finch) op basgitaar en gezongen door Rob Halford, verkleed als "George Michael" getooid met een "two pronged crown".

 0
Avatar Deacon
ma 23 feb 2009 00:15

Deacon dat dave mustaine, james hetfield (op drums) kirk hammet ( op bass) en lars urlich (op gitaar + zang) het podium op haalt en gaan voor nog 1 keer als the "renewd" metallica spelen met als nummers (mede geschreven door mustaine natuurlijk op "kill em all")
the four horsemen en jump in the fire

 0
geen avatar
ma 23 feb 2009 13:09

Misplaced Het lijkt mij wel een mooie als Priest op het eind samen met Dave Mustaine een mooie cover van Umbrella van Rihanna spelen 8-| CoB deed het ook op Wacken dit jaar en zelfs dat was best vet om te zien :)

Maar het is ook niet verkeerd als Priest eindigt met de Symphony of Destruction..(Als ze die kunnen spelen :'))

Zolang ze maar GEEN nummers van die schijt Nostradamus CD gaan spelen!! Dan wil ik er niet eens heen.

 0
geen avatar
ma 23 feb 2009 13:11

Misplaced Het lijkt mij wel een mooie als Priest op het eind samen met Dave Mustaine een mooie cover van Umbrella van Rihanna spelen 8-| CoB deed het ook op Wacken dit jaar en zelfs dat was best vet om te zien :)

Maar het is ook niet verkeerd als Priest eindigt met de Symphony of Destruction..(Als ze die kunnen spelen :'))

Zolang ze maar GEEN nummers van die schijt Nostradamus CD gaan spelen!! Dan wil ik er niet eens heen.

 0
Avatar NeaRoW
ma 23 feb 2009 13:43

NeaRoW Mijn ultieme toegift:

Uit het donker een Eddie van Iron maiden op laten komen (dan wel flink belicht natuurlijk). Dan spelen Rob Halford, de gitaristen van Testament Eric Peterson, Alex Skolnick, Greg Christian) en de drummer van Megadeth (Shawn Drover) het nummer 'The Numer of the Beast'.

 0
geen avatar
ma 23 feb 2009 14:00

leon10j Mijn ultieme toegift,
Dave Mustaine die meespeelt bij Priest.

 0
Avatar DsgrntldPstlWrkr
ma 23 feb 2009 19:52

DsgrntldPstl.. Toegift: Judas Pries verlaat het podium, lichten gaan uit. Uiteindelijk gaat het licht weer aan en Megament of Testadeth (een mix van de 2 andere bands, spreekt voor zich). En beginnen een hele snelle verise van Breaking The Law spelen, zo snel dat deze ipv. 2.35 minuten, maar 0.35 minuten duurt. Door dat het nummer Breaking The Law heet, neemt iedereen dat letterlijk op tot dat het HMH (Heiniken Music Hall, spreekt voor zich) letterlijk afbrand. 3 dagen later wordt dit "music hall" omgedoopt tot het Brand Music Hall (vernoemd naar de concurrent van Heineken, spreekt voor zich). Dit te danken aan een geweldige historische avond dankzij 3 top acts.

 -1
Avatar colly
ma 23 feb 2009 19:53

colly Een ultieme toegift zou zijn een gezellig avondje naborrelen en pimpampetten met de bandleden. Na zo'n concert zijn ze immers best moe. Ze zijn ook de jongste niet meer.

 0
Avatar daaan
ma 23 feb 2009 22:09

daaan Een ultieme toegift zou zijn dat ze een ontzettend vette solo weggaven, alle gitaristen en zangers!

Muzikaal orgasme!

 0
Avatar Barracuda
ma 23 feb 2009 22:26

Barracuda De ultieme toegift zou zijn dat de bands inderdaad samen iets verrassends laten horen, bijvoorbeeld een nummer wat ze ook live opnemen en uitbrengen en waarvoor de opbrengsten geheel naar een goed doel gaan, zoals indertijd in 1985 via het Hear 'n Aid project werd gedaan waar ook Rob Halford aan deelnam, naast vele andere rock- en metal giganten. Naast de zeer amuserende effecten van de PriestDethMentmetalklanken al die jaren hebben de heren nou eenmaal als artiest een sociale en voorbeeldfunctie die ze op die manier nog eens kunnen bevestigen. En je moet een mooie zeikerd zijn wil je dat ontkennen, want hullie zelf zullen dat als laatste ontkennen. Goede doelen zat, goede gitaren zat, goeie strotten zat, en talent zat dus kom maar op met die knaller, gentlemen! Let's Rrrrrrock this place! Aloha!

 4
Avatar MetalAddict
di 24 feb 2009 09:42

MetalAddict De ultieme toegift voor mij zou het nummer 'the Hunger' zijn en dan extra lang.. Ja het werkt nu al in me hoofd :D

 0
Avatar hajearebajebaje
di 24 feb 2009 18:05

hajearebajeb.. Gave prijsvraag!
Zo kan ik er misschien toch nog heen! :D

Mijn ultieme toegift zou zijn wanneer Rob Chuck en Dave na het concert terug het podium op kwamen rennen met niemand minder dan Chuck norris.
Waarna er een enorm geweld uitbarst en ze gezammelijk Good Mourning ~ Black Friday beginnen te spelen.

Chuck norris rent ondertussen het podium over en begint om zich heen te slaan en schoppen.
Daarna Springt hij de pit in en begint met mensen te gooien.
Dan klimt hij al headbangend het podium op en begint mee te zingen.
Als het nummer afgelopen is fluit Rob op zijn vingers en komt er een groep mannen in leer gekleed die hun het podium afdraagt het publiek in.
Chuck norris blijft achter op het podium met tranen die over zijn wangen lopen van blijdschap.

Nou moeten jullie begijpen dat Chuck norris nooit huilt dus dan moet het wel een goede toegift zijn geweest!

 0
geen avatar
wo 25 feb 2009 12:48

ayahuasca van mij mogen ze als toegift wel het volgende doen:

Guus Meeuwis Brabant
haha...

 0
geen avatar
wo 25 feb 2009 12:49

ayahuasca van mij mogen ze als toegift wel het volgende doen:

Guus Meeuwis Brabant
haha...

 0
Avatar darkjustice-drummer
wo 25 feb 2009 18:05

darkjustice-.. loudyjoseph schreef:
Ultieme toegift:

Dat Chuck Berry opeens opkomt en keihard Johnny B. Goode mee gaat rocken met Judas Priest!!


dude, chuck berry? ik hoop wel dat je chuck berry als in Charles Edward Anderson Berry bedoelt.. en niet chuck billy:P

 0
Avatar living__for__today
wo 25 feb 2009 22:34

living__for_.. Dat Dave Mustain samen met Megadeth "The Four Horsemen" van Metallica gaat spelen! (uitleg niet nodig? :D )

 0
Avatar HENNO
do 26 feb 2009 11:44

HENNO ultieme toegift:
het hele podium slopen met zn allen

 0
geen avatar
do 26 feb 2009 20:15

arnoldbrauns.. Dat Chuck Billy en Dave Mustaine aan het einde samen met Rob Halford het podium op komen en verklaren dat ze net als Rob van de mannen houden. Hierna beginnen ze met turbo lover en switchen dan naar leather rebel. Alledrie in echte Rob kostuums natuurlijk.

 0
Avatar nigeej
vr 27 feb 2009 00:38

nigeej Als laatste nummer dat megadeth en Judas priest samen het nummer metal meltdown spelen , te gekke intro met vlug gitaarwerk en er daarna nog de metallica cover van master of puppets , dat nummer wil ik wel een keer gezongen zien door Rob Halford gezongen zien , maar ik heb een keer gehoord dat die eruit ligt , zou jammer zijn , maar dit concert gaa tin ieder geval gaaf worden.

 0
Avatar rfhjans
vr 27 feb 2009 14:02

rfhjans Mijn ultieme toegift zou zijn dat:

Megadeth inderdaad een keer Rattlehead speelt, dat wordt weleens tijd na +/- 20 jaar. Dat Testament en Megadeth samen Priest aankondigen en hiermee het voorprogramma afsluiten(Denk aan Slayer en Machinhead die een nummer van Venom spelen met ongeveer 7 man op het podium in 1990)

Priest zal nadien de act overnemen met Rob Halfords, waarbij Phillip Anselmo wordt opgetrommeld, en zij samen nogeens de oude Pantera songs samen zingen , maar dan de echte oude uit de Powermetal periode.

Uiteindelijk staan aan het eind dus: Megadeth en Testament gedeeltelijk op het podium, samen met Rob Halfords en Phil Anselmo 'Hell Bent For Leather' te spelen, en zullen zij om het af te maken een covertje van Tankard spelen, om een fantastische avond compleet te maken!

 2
Avatar von Deich
vr 27 feb 2009 16:46

von Deich Ultieme toegift:

Het hele priestfeast is EEN ULTIEM toegift!!!

 -1
Avatar Doorligplek
vr 27 feb 2009 19:04

Doorligplek Mooiste toegift zou painkiller zijn met de hoogte die halford vroeger wel haalde!

 0
geen avatar
vr 27 feb 2009 20:26

CoenV De ultieme toegift!

20 jaar de geschiedenis in schieten, maar wel naar Amsterdam!
Toen vond in Amsterdam de clipopname voor Johnny B. Goode plaats!
Er is geen mooiere plek om dit opnieuw te laten gebeuren.
Dus: hekken aan de kant, headbangen en stagediven tijdens dit fantastische nummer!

 0
Avatar Marlous_marlous
za 28 feb 2009 14:32

Marlous_marl.. hahaha nice duvel xD

 -1
Avatar darkjustice-drummer
za 28 feb 2009 19:35

darkjustice-.. Doorligplek schreef:
Mooiste toegift zou painkiller zijn met de hoogte die halford vroeger wel haalde!


? ik heb Priest op GMM gezien en ik kreeg kippenvel van halfords hoge uithalen.. dat ie de tekst van een monitor leest is jammer, maar ik heb me echt niet geërgerd aan zijn zang ofzo!:P

 0
Avatar virene
zo 01 mrt 2009 19:15

virene Judas Priest verkleed als in the early years: in de flower power kledij waar ze in het begin mee optraden! Zeker Rob Halford met lange haren!!!

 0
Avatar Lars_K
ma 02 mrt 2009 13:53

Lars_K Mijn ideale toegift zou de volgende zijn:

Megadeth betreedt opnieuw het podium. De eerste noten van A Tout Le Monde klinken door de zaal. Wat direct opvalt is dat de heer Mustaine geen microfoon voor zich heeft. Nee, een meter of vijf verderop is het silhouet van een man zichtbaar die duidelijk wel beschikking heeft over een microfoon.
De spots richten zich op deze geheimzinnige figuur en de rauwe strot van Phil Anselmo schelt in Suicide Note Part II stijl door de zaal: "DON'T REMEMBER WHERE I WAAAAAAAAS". De muziek versnelt, verzwaard en een heerlijk psychopatische versie van de trouwens aardig goede ballad is geboren.

 0
geen avatar
ma 02 mrt 2009 22:01

Eskimeee Wat een vette prijsvraag!
Mijn ultieme toegift zou zijn;
Dat alle leden van de band samen Gimme Gimme Gimme spelen van ABBA, met het dansje erbij. Aangezien ik abba eigenlijk ook wel leuk vind =p Ooh dat zou zo gaaf zijn!

 0
Avatar PriestJudas
wo 04 mrt 2009 12:31

PriestJudas Line up: Judas Priest,Megadeth &Testament
Toegift : Free for all: Hey Joe
Dresscode: Nude with just one sock

 0
geen avatar
wo 04 mrt 2009 21:02

Thrashing_Tina De avond begint.
De eerste band komt op, zo verstrooid dat ze zijn. Ze denken dat het een 'repetitie' (als ze dat nog nodig hebben) is en ze denken 'ooh laten we iets spelen van Megadeth' bv. Ze vinden dat wel goed klinken. Nadien beginnen ze te 'oefenen'.
De volgende band komt op en denkt 'och laten we iets spelen van onze maatjes van Judas Priest'. Hetzelfde met de laatste band, maar dan nu iets van Testament.
Ze brengen allemaal een 'ode' aan hun vrienden? Op het einde zouden ze gewoon allemaal te samen op het podium moeten staan en gewoon beginnen jammen met elkaar en beginnen 'battles' te doen. Echt zalig, zo allemaal een keer te samen spelen tegen elkaar, en nekeer laten zien dat ze ook andere dingen kunnen (ook al weten we dat wel) van andere groepen of dat ze kunnen uitvinden ter plekke. En nadien met een moto wegrijden door publiek als dat mogelijk is! En dat ze dan iemand meepikken om vanachter op de moto te zitten! En terwijl allemaal 'gifts' uit de lucht vallen die ons doen denken voor altijd aan die avond!

 0
Avatar Carrot
do 05 mrt 2009 01:43

Carrot Om het Piestfeast helemaal compleet te maken zou Ronnie James Dio als special guest op moeten treden. Als niet absoluut liefhebbeer van Deep Purple werd mijn avond goed gemaakt toen Ronnie daar kwam onder leiding van het Philharmonic Orgestra en Deep Purple op 30 oktober 2000.
Een van de grondleggers van absolute Rock

 0
geen avatar
do 05 mrt 2009 15:15

Tim666 Een jam met alle bands op het nummer 'War Pigs' van Black Sabbath. Zonder Black Sabbath geen metal, dus ook geen Priest, Megadeth en Testament. Dit is dan hun tribute voor Black Sabbath!!

 0
Avatar elvina313
za 07 mrt 2009 21:18

elvina313 Bij het nummer "breaking the law" moet ik altijd denken aan beavis en butthead dus mijn ultieme toegift is dat zij dat nummer mee komen zingen!

breaking the laaaw, breaking the laaaw!!!

 0
Avatar elvina313
za 07 mrt 2009 21:20

elvina313 Bij het nummer "breaking the law" moet ik altijd denken aan beavis en butthead dus mijn ultieme toegift is dat zij dat nummer mee komen zingen!

breaking the laaaw, breaking the laaaw!!!

 0
geen avatar
za 07 mrt 2009 22:22

Ruudje12345 Alle bands spelen met elkaar een freejazz nummer van een uur met wat invloeden van Frank Zappa erin. Rob Halford gaat dan scatten (bijvoorbeeld: dobedobedo dooodaaapadapaa).

 0
Avatar RoseyO
ma 09 mrt 2009 12:47

RoseyO Metallica en Megadeth die samen 'Total Eclipse of the Heart' zingen!

 0
geen avatar
ma 09 mrt 2009 19:27

ezy! Bij de start van de derde toegift bezorgt Halford iedereen de schrik van zijn leven als hij roept "I love Holland" en vervolgens een bzn medley inzet. Halford kan zijn lachen niet meer bedwingen en een paar tellen later schatert de hele zaal van het lachen. Priest is voor de derde keer teruggekomen omdat de zaal niet stil te krijgen is en dit was de ultieme poging om de zaal te overtuigen dat het feest helaas echt over is.

 0
Avatar Kwikkie
wo 11 mrt 2009 19:08

Kwikkie PriestJudas schreef:
Line up: Judas Priest,Megadeth &Testament
Toegift : Free for all: Hey Joe
Dresscode: Nude with just one sock


jij liever dan ik met ROB HELLFAG in the house haha

 0
geen avatar
ma 16 mrt 2009 15:52

napj Valerie van mark ronson/amy whinehouse

 0
Avatar SDonkey
di 17 mrt 2009 16:01

SDonkey Ultieme toegift:
De gasten van Warmachine die als toegift een complete set spelen, terwijl Dave Mustaine op zijn knietjes zit en excuses tegen het publiek mompelt in de zin van: Sorry dat ze er in Paradiso niet bij waren!

 0
Avatar SDonkey
di 17 mrt 2009 16:02

SDonkey Ultieme toegift:
De gasten van Warmachine die als toegift een complete set spelen, terwijl Dave Mustaine op zijn knietjes zit en excuses tegen het publiek mompelt in de zin van: Sorry dat ze er in Paradiso niet bij waren!

 0
Avatar putruft666
di 24 mrt 2009 10:03

putruft666 Godverdomme, Testament gemist omdat de verkeerde aanvangstijd op de ticket stond! Bedankt organisatie!

 0
Avatar ramforceratu
di 01 feb 2011 15:20

ramforceratu Ultieme toegift zou zijn als ze het in maart 2011 nog een keertje overdoen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.