Winnen 3x2 kaarten Face Tomorrow

Door J_anna op 08 december 2008 - 13:42 Het Rotterdamse Face Tomorrow profileert zich de laatste jaren al als één van Nederlands beste bands. Voor zanger Jelle maakt indruk met zijn prachtige stem. ‘In The Dark’ is alweer het vierde plaatje van de rockers en blijkt een pracht van een groeiplaat. De support act van Face Tomorrow is: Tenement Kids Punk rockband Tenement Kids werd in 2005 opgericht. In 2007 verscheen de EP "Doves". In 2008 nam de band hun debuutalbum op: "We've All Been Down". Op donderdag 18 december staat Face Tomorrow samen met Tenement Kids in de Melkweg in Amsterdam.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Face Tomorrow in de Melkweg in Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Face Tomorrow wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Face Tomorrow-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Face Tomorrow zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Face Tomorrow' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 16 december winnaars krijgen per email bericht.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eagles_the9

EAGLES IN HET GELREDOMENa de snel uitverkochte concerten in Ahoy afgelopen april, komt de...

wouter hamel

WINNEN 3X2 KAARTEN WOUTER HAMEL Hij stond laatst in stadion De Kuip als voorprogramma van Doe Maar, ontving...

REACTIES

Avatar Stve
di 16 dec 2008 12:41

Stve Done it, hoop dat het nog op tijd is. Moet een geweldig showtje worden ^^

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.