Winnen 3x2 kaarten Ratatat

Door J_anna op 01 december 2008 - 14:22 Ratatat is een elektronisch duo uit New York dat het goed doet bij zowel rock- als danceliefhebbers. Niet zo vreemd, want de helft van Ratatat, om precies te zijn Mike Stroud, is gitarist. De samenwerking met synthesizerkoning Evan Mast levert nu al drie cd's lang muziek op die niet in een hokje valt te stoppen. Calypso, reggae, oude electro en Daft Punk-disco: luister naar hun nieuwe cd LP3 en ontdek dat het duo net zo veelzijdig is als hun woonplaats.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Ratatat in de Tivoli in Utrecht.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Ratatat wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Ratatat-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Ratatat zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Ratatat' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 8 december winnaars krijgen per email bericht.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Slagsmalsklubben13

SLAGSMÅLSKLUBBEN KOMT NAAR NIJMEGENVrijdag 20 maart a.s. zal Slagsmålsklubben een optreden komen geven in...

Lilly Allen22

LILY ALLEN NAAR AMSTERDAM De Britse zangeres Lily Allen komt naar de Melkweg. Dit vind plaats op 7...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.