Winnen 3x2 kaarten The Dodos

Door J_anna op 25 november 2008 - 16:41 Rond The Dodos uit San Francisco bestond er al een hele hype nog voor ze goed en wel een platencontract hadden. Uiteindelijk tekende het duo Meric Long en Logan Kroebe bij hetzelfde label als Bloc Party (Wichita) en brachten ze dit voorjaar het knappe album 'Visiter' uit. The Dodos maken eigenzinnige, psychedelische folk met blues invloeden. Live zijn The Dodos een stuk venijniger dan op hun cd en weten ze mede door hun unieke samenstelling en het gebruik van vuilnisvaten als percussie van af het begin te boeien.
Op dinsdag 2 december staan ze samen met Jennifer Gentle in de Melkweg in Amsterdam.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor The Dodos in de Melkweg in Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Dodos wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van The Dodos-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Dodos zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'The Dodos' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 30 november winnaars krijgen per email bericht.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



riverside3

WINNEN 3X2 KAARTEN RIVERSIDE Riverside is een progressieve rockband uit Polen. Ze staan op woensdag 10...

angiestone

PATRONAAT EN PARADISO STRIKKEN ANGIE STONE De Patronaat heeft wederom een mooie naam aan haar programmering toegevoegd....

REACTIES

Avatar Musiquefreak
wo 26 nov 2008 18:15

Musiquefreak Ja leuk! Zal dit ook even doormessage'n naar Veerle (:

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.