Winnen 3x2 kaarten T. Raumschmiere

Door J_anna op 25 november 2008 - 15:47 T. Raumschmiere is oprichter van het techno/house label Shitkatapult uit Berlijn, een label dat net als hijzelf de waarden van de punkbeweging hoog in het vaandel draagt. Zijn geluid is koud, hard en rauw maar weet toch een zekere mate van funk aan te houden. Voor subtiliteit is weinig ruimte, maar wie wil er nu subtiliteit als je urenlang aan een stuk op de dansvloer staat te zweten? Het motto is gaan, en zoals hij op de hoezen van zijn platen niet nalaat de luisteraar te adviseren: met het volume op 11, alstublieft.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor T. Raumschmiere in de Melkweg in Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar T. Raumschmiere wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van T. Raumschmiere-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar T. Raumschmiere zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'T. Raumschmiere' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 5 december winnaars krijgen per email bericht.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



angiestone

PATRONAAT EN PARADISO STRIKKEN ANGIE STONEDe Patronaat heeft wederom een mooie naam aan haar programmering toegevoegd....

Amon Amarth news8

FULL OF HATE TOUR IN MAART IN DE BENELUX In maart reizen Amon Amarth, Obituary, Legion Of The Damned en Keep Of...

REACTIES

Avatar ik-hier?
ma 01 dec 2008 10:52

ik-hier? bruuuuuuuut!!!

 0
Avatar ik-hier?
ma 08 dec 2008 10:21

ik-hier? zeer bedankt voor de vrijkaarten,
helaas stond ik vast met een streekbus en kon ik er niet bij zijn :(
verdraaid ov ook!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.