Tiësto in Mezz voor 3FM Serious Request

Door Wrong op 19 november 2008 - 19:32 Tiësto zal op donderdag 4 december optreden in de Bredase poptempel Mezz. Dit, in het kader van 3FM Serious Request, dat dit jaar vanuit Breda zal worden uitgezonden.

Het idee ontstond toen Tijs Verwest (zoals Tiësto heet in het dagelijks leven) woensdagochtend belde met Giel tijdens Giel's uitzending. De trance-DJ wil heel graag een bijdrage leveren aan 3FM Serious Request, maar zit in die week in het buitenland!

Omdat Tijs zich graag inzet, maar tijdens Request niet aanwezig kan zijn stelt hij voor om voorafgaand aan Serious Request samen met Giel in poppodium Mezz plaatjes te draaien. Voor het optreden van Tiësto zal Giel zélf plaatsnemen achter de DJ-tafel.

De meest aangevraagde platen komen op 4 december voorbij in Mezz. Onder de inzenders van de sms´jes worden kaarten voor deze avond verloot. Voor het unieke concert komt slechts een beperkt aantal kaarten in de verkoop. Ook deze opbrengst komt ten goed aan de actie van 3FM en het Rode Kruis.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Recensieplaatje 2

RECENSIES: SNOW PATROL, FAITHLESS, ROWWEN HEZE, ...Met ruim 70 recensies per maand ontbreekt het overzicht soms een beetje. Wij...

de jeugd van tegenwoordig9

WINNEN 3X2 KAARTEN DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Met twee albums en een stapel awards op zak is De Jeugd Van Tegenwoordig de...

REACTIES

Avatar BasP
do 20 nov 2008 16:48

Wrong Jup, zal wel druk worden! Ik probeer er in ieder geval bij te zijn :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.